Samsung Galaxy Z Fold6 – Partea a II-a – Review
Samsung Galaxy Z Fold6
Au trecut 3 ani de cand va povesteam pentru prima data despre inlocuitorul seriei Note, mai precis Samsung Galaxy S21 Ultra, gigantul corean renuntand in 2021 la seria Note in favoarea modelelor pliabile. Si chiar in acelasi an am testat si noi pentru prima oara pliabile de la Samsung, in persoana celor doua modele lansate in anul respectiv, mai precis Samsung Galaxy Z Fold3 5G si Samsung Galaxy Z Flip3 5G.
Iar din acel moment, am testat Flip si Fold in fiecare an, ba chiar mai mult decat atat, le-am folosit zilnic prin diverse tari exotice, despre care v-am povestit in cadrul materialelor publicate sub umbrela “Anatomia tehnica a unei excursii”. Astfel, Flip3 a fost telefonul meu de Grecia in 2021, iar Flip4 si Fold4 au fost alaturi de noi in Bangkok, Hanoi, Phu Quoc, Saigon, Phnom Penh, Siem Reap si Koh Chang, in 2022. Mai mult decat atat, anul trecut ne-am plimbat cu Flip5 si Fold5 prin Austria, Germania, Cehia si Grecia, iar anul acesta am folosit Samsung Galaxy Z Fold5 pe post de telefon principal in Bali si Vietnam.
Cu alte cuvinte, am putea spune ca suntem familiarizati cu Flip si Fold dincolo de laborator si de masa de teste, telefoanele din aceasta serie insotindu-ne in nenumarate excursii, in care am avut ocazia sa le folosim la maxim, atat pentru a realiza fotografii de vacanta, cat si pentru comunicare, transport, navigatie, cu alte cuvinte pe post de telefoane principale, utilizate zilnic.
Drept urmare, este lesne de inteles ca seriile Flip si Fold prezinta un interes ridicat pentru noi, motiv pentru care v-am si povestit deja despre specificatii si design in prima parte a acestui review, publicata chiar in ziua lansarii, iar astazi a venit momentul sa vedem cum s-a descurcat Samsung Galaxy Z Fold6 in testele noastre de laborator.
Comentarii