lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 September, 2021.

Camera – imagini

 
Fiind un telefon subtire, Samsung Galaxy Z Flip3 5G utilizeaza doi senzori de dimensiuni reduse, mai precis Sony IMX563 pentru camera principala, respectiv Sony IMX258 pentru camera wide. Din acest motiv, nu avem la dispozitie nici aceeasi rezolutie si nici aceeasi putere de separatie pe care le intalnim in cazul flagship-urilor Samsung de anul acesta, motiv pentru care imaginile obtinute cu Samsung Galaxy Z Flip3 5G nu se ridica la acelasi nivel.

Asta nu inseamna insa ca nu avem de-a face cu un shooter performant, Samsung Galaxy Z Flip3 5G fiind telefonul utilizat pe post de shooter principal in vacanta, asa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos. In marea majoritate a timpului, vom obtine imagini de buna calitate, atat ziua, cat si noaptea, daca utilizam camera principala. Camera wide nu se descurca la fel de bine in conditii de iluminare scazuta, insa produce imagini de calitate in conditii bune de iluminare.

Pe de alta parte, camera frontala este bazata pe un senzor IMX374, adica acelasi senzor pe care l-am putut vedea la treaba si pe seriile S10 / S20 / Note 10 / Note 20, exceptie facand, desigur, modelele Ultra, drept urmare la capitolul selfie-uri nu avem neaparat de ce sa ne plangem.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Lasa-ne un comentariu: