lab501.ro

Samsung prezinta Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro si Galaxy Buds2 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 10 August, 2022.

Samsung Galaxy

 
Unul dintre avantajele de a activa mai mult de o decada in aceeasi industrie este modul in care ajungi sa privesti lucrurile, experienta conferindu-ti o perspectiva aparte. Astfel, putem spune ca Samsung au efectuat o serie de schimbari importante in ultimii ani, dar in acelasi timp lucrurile au ramas mai mult sau mai putin la fel.

De ce spun asta? Ei bine, in urma cu 11 ani, la IFA Berlin, Samsung anuntau o noua serie de telefoane, carea avea sa se bucure de un succes neasteptat in randul consumatorilor, in ciuda dimensiunii considerata exagerata de anumite voci din domeniu. Ma refer, desigur la seria Note, care in aproape o decada de existenta a ajuns in mainile a sute de milioane de utilizatori.

Astfel, strategia de lansare a celor de la Samsung avea sa capete forma pe care o cunoastem cu totii astazi, cu lansarea seriei Galaxy S in primavara, urmata de lansarea seriei Note in toamna. Practic, incepand cu 2011, Samsung au organizat doua lansari majore pe an, la inceputul, respectiv sfarsitul anului.

Ei bine, seria Note si-a luat la revedere de la fani in 2021, cand Samsung adaugau suport S-Pen pentru Galaxy S21 Ultra, acesta, impreuna cu urmasul sau S22 Ultra, inlocuind practic modelele din seria Note. Cu alte cuvinte, o schimbare importanta, asa cu mentionam putin mai sus.

Pe de alta parte, lucrurile au ramas la fel. Pentru ca desi nu am mai avut parte de lansari de toamna pentru seria Note, o alta gama de produse a luat locul acesteia si ma refer aici la telefoanele pliabile din seria Galaxy Z. Aceasta a debutat prin lansarea lui Galaxy Fold in Coreea, in toamna lui 2019, 2020 aducand lansarea modelelor Galaxy Z Flip si Galaxy Z Flip 5G.

In Septembrie 2020 a fost lansat Samsung Galaxy Z Fold 2 5G, iar anul trecut pliabilele si-au ocupat locul binemeritat in panteonul lansarilor Samsung, Samsung Galaxy Z Fold 3 si Samsung Galaxy Z Flip 3 fiind lansate simultan, in August. Cu alte cuvinte, cea de-a doua lansare importanta a anului pentru Samsung a devenit apanajul telefoanelor pliabile din seria Galaxy Z, in timp ce Note-ul a fost inlocuit de modelele de varf din gama Galaxy S.

Iar anul acesta, ati ghicit, traditia continua, Samsung anuntand in al doilea mare eveniment Unpacked al anului nu doar noile pliabile Galaxy Z Flip4 si Galaxy Z Fold4, ci si o serie noua de ceasuri, adica Galaxy Watch5 si Galaxy Watch5 Pro, respectiv un nou model de casti – Galaxy Buds2 Pro – pe care am avut ocazia sa le butonam cum se cuvine in cadrul unui eveniment sub NDA organizat de Samsung Romania.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: