lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 19 November, 2021.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

 
In decursul vietii noastre, am trecut de la dispozitive butucanoase, de multe ori cu o tenta alb-galbuie, la PC-uri puternice, multicolore, notebook-uri ultra subtiri si ultra usoare si nu in ultimul rand, la ceea ce mai bine de jumatate din populatia planetei utilizeaza zilnic – smartphone-ul.

Ceea ce a inceput ca un walkie-talkie butucanos, de multe ori cu antena extensibila, cu clapeta sau fara, a devenit in doar cateva decade un apogeu al tehnologiei moderne. Pentru ca unde altundeva mai gasim si un televizor si un aparat foto si o camera de filmat si o consola de jocuri si un card bancar… in acelasi dispozitiv?

Da, smartphone-urile sunt probabil dispozitivele cu cea mai spectaculoasa evolutie in ultimii 15 ani, iar aceasta evolutie este departe de a se apropia de un final previzibil. Pentru ca in momentul in care calitatea fiecarei parti componente a crescut, in momentul in care marea majoritate a populatiei fotografiaza sau filmeaza cu smartphone-ul, in momentul in care chipset-urile au ajuns la performante inimaginabile in urma cu o decada… ce mai putem schimba?

Ei bine… probabil ca forma, modul in care interactionam cu dispozitivul… dimensiunile sale. Si cine stie, probabil intr-un viitor nu foarte indepartat vom utiliza holograme, ceasuri care stiu sa le faca pe toate… multi-pass. Dar pana atunci, tehnologia evolueaza in continuu.

Si nu, nu am ajuns inca la holograme. Dar am ajuns la telefoane pliabile sau rulabile, pe verticala sau orizontala. Si probabil nici unul dintre cele nu este mai bine cunoscut decat cea mai recenta iteratie a familiei Fold, mai precis Samsung Galaxy Z Fold3 5G.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Lasa-ne un comentariu: