lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 19 November, 2021.

Constructie si dotari

 
La prima vedere, Samsung Galaxy Z Fold3 5G este o creatura ciudata. Inchis, este un telefon ingust, dar gros. Pare chiar usor … dezechilibrat, deoarece camerele ies destul de mult in evidenta, iar telefonul sta inchis sub un oarecare unghi, drept urmare cele doua laturi nu sunt perfect paralele.

Si totusi… cred ca singurul aspect cu care chiar nu ma pot obisnui sunt camerele, pe care sunt constient tot timpul in momentul in care pun telefonul pe o suprafata ca iau direct contact cu aceasta. Desigur, lentilele sunt protejate cu ajutorul protuberantelor circulare din aluminiu, dar senzatia ca atingi tot timpul camera de ceva… ramane acolo.

Ce dispare insa destul de repede este senzatia de creatura ciudata. Da, este mai gros decat alte telefoane, iar display-ul este destul de ingust, insa te obisnuiesti uimitor de repede cu Fold3, sau cel putin asta a fost experienta mea. Pur si simplu, dupa cateva zile de utilizare, il vei tine in mana ca pe orice alt telefon si nu ti se va mai parea nimic iesit din comun la el. Pana la urma discutam despre un telefon elegant, bine construit si nu in ultimul timp… high-end.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: