lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 19 November, 2021.

Concluzii

 
Palarie intr-un picior, ghici, ciuperca, ce-i? Ei bine, am putea spune ca este un telefon pliabil, jumatate telefon, jumatate tableta, care ne permite sa oscilam intre un mod de utilizare ceva mai clasic, respectiv modul desfasurat, unde avem la dispozitie o suprafata generoasa a ecranului.

Si nu am gresi daca am afirma asta despre Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Totusi, mie imi place sa vad lucrurile putin altfel. Drept urmare, Samsung Galaxy Z Fold3 5G este varful de gama absolut al celor de la Samsung in momentul de fata. Este ceea ce iti cumperi daca S21 Ultra nu este destul de exclusivist si inovator pentru tine. Este, in esenta, unul dintre cele mai remarcabile, inovatoare, dar si costisitoare, flagship-uri Android lansate anul acesta.

Este un telefon perfect? Nu… pentru ca nu exista asta ceva. Chiar daca ar fi avut ansamblul de camere de pe Ultra, un acumulator de 7000 mAh si un pret redus cu 50%, tot nu ar fi fost telefonul perfect. Pentru ca tehnologia se schimba continuu, performanta creste continuu iar form-factor-ul, asa cum putem vedea, se transforma de la un an la altul.

Nu este insa departe de perfectiune, pentru ca Samsung Galaxy Z Fold3 5G este una dintre cele mai reusite implementari ale unui display pliabil pe care am pus mana pana acum, echipata cu un chipset monstruos, un ansamblu de camere performante, un acumulator care ofera o autonomie suficienta si un design premium.

Mai mult decat atat, este un telefon care demonstreaza ca formatele alternative nu sunt doar un moft, o curiozitate, Samsung Galaxy Z Fold3 5G fiind un telefon high-end pe care chiar este o placere sa il utilizezi in fiecare zi. Motiv pentru care sunt curios ce ne rezerva viitorul, pentru ca sunt sigur ca vom vedea din ce in ce mai multe lucruri interesante in anii care urmeaza.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: