lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 September, 2021.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

 
Flip, fold and roll! Acestea sunt cele trei tipuri de telefoane care isi schimba dimensiunea display-ului, fie prin desfasurare pe axa verticala (fold) sau pe axa orizontala (flip), fie prin utilizarea unui display rulabil (roll). Asa cum va povesteam la inceputul acestui an, primii pasi in aceasta directie au fost facuti in urma cu mai bine de 8 ani de zile, LG G Flex fiind primul telefon cu display flexibil disponibil in comert.

5 ani mai tarziu, in 2019, Samsung lansau modelul Fold, Huawei se laudau cu Mate X, iar Motorola apelau la nostalgici cu modelul Razr. Un an mai tarziu va povesteam despre Huawei Mate XS, primul telefon cu display pliabil prezentat in paginile LAB501, iar la inceputul acestui an v-am prezentat un concept si mai interesant, mai precis OPPO X 2021, un smartphone cu display rulabil, care pana in momentul de fata a ramas in stadiul de concept.

Desi cele doua telefoane prezentate de noi implementeaza tehnologii diferite, unul fiind bazat pe un display pliabil, in timp ce al doilea implementeaza un prototip de display rulabil, ambele au ceva in comun si anume faptul ca in forma initiala sunt telefoane de dimensiuni aproximativ normale, care permit extinderea display-ului, pentru obtinerea unei suprafete mai mari de lucru sau vizionare.

Ei bine, astazi vom discuta despre celalalt tip de smartphone pliabil, mai precis despre un smartphone care in forma initiala are dimensiuni reduse, iar in momentul in care extindem display-ul avem de-a face cu un telefon de dimensiuni normale. Ma refer, evident, la Samsung Galaxy Z Flip3 5G, ce-a de-a treia iteratie a seriei Flip, dupa Galaxy Z Flip si Galaxy Z Flip 5G.

Acesta a fost anuntat la inceputul lunii August, fiind lansat in urma cu mai putin de o luna, iar noi l-am folosit in ultimele doua saptamani pentru a vedea de ce este capabil, atat in testele noastre clasice de laborator, cat si in vacanta, pe post de shooter principal si dispozitiv de navigatie pe internet si nu numai.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Lasa-ne un comentariu: