lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 September, 2021.

Constructie si dotari

 
In forma sa desfasurata, adica asa cum il vom folosi efectiv, Samsung Galaxy Z Flip3 5G este un telefon subtire, cu dimensiuni similare cu cele ale lui Note 20. Butoanele sunt dispuse in stilul clasic Samsung, tavita SIM-urilor este pozitionata pe laterala opusa, microfoanele principale, conectorul USB-C si difuzorul secundar sunt pozitionate pe latura inferioara, in timp ce latura superioara adaposteste microfonul secundar.

Pe latura din spate, gasim cele doua camere, montate in continuarea display-ului secundar, flash-ul fiind pozitionat in zona imediat inferioara. Practic, daca nu am remarca faptul ca exista o intrerupere pe conturul telefonului, respectiv zona mediana a display-ului, unde acesta este strabatut de o dunga in jurul careia display-ul rabateaza, am putea confunda Samsung Galaxy Z Flip3 5G cu un smarthone clasic.

Ce-i drept, in momentul in care utilizezi telefonul in forma sa desfasurata, acesta se simte in general ca un smartphone clasic, cu exceptia denivelarii de la mijlocul ecranului, care necesita o perioada de acomodare pentru cei care fac scroll pe toata inaltimea display-ului. In primele doua zile mi s-a parut imposibil sa ma obisnuiesc cu acest lucru, insa dupa 2 saptamani de utilizare continua pot spune ca a devenit destul de usor de trecut cu vederea acest aspect.

De altfel, acelasi lucru il pot spune si despre senzatia de smartphone fragil. Desigur, probabil ca nu este o idee buna sa incerci sa flexezi telefonul invers fata de cum se pliaza el in mod normal, dar daca il utilizezi cu aceeasi grija pe care o ai fata de orice alt smartphone, vei descoperi ca Samsung Galaxy Z Flip3 5G este un telefon destul de rezistent, care nu difera foarte mult in practica fata de smartphone-ul pe care il utilizezi acum. Asta, desigur, daca utilizezi un smartphone high-end subtire.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: