lab501.ro

IFA Berlin 2022 – ASUS

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 September, 2022.

ASUS

 
In buna traditie LAB501, ne-am plimbat prin halele de la IFA in ziua dinaintea deschiderii evenimentului, pentru a vedea cat mai devreme cele mai interesante produse, iar unul dintre standurile unde am vazut ceva cu adevarat nou a fost standul celor de la ASUS, acestia lansand o noua generatie Zenbook Fold, mai precis ASUS Zenbook 17 FOLD OLED.

Desigur, ASUS au aratat mult mai multe produse in cadrul IFA Berlin, dar ASUS Zenbook 17 FOLD OLED a fost lansat oficial acolo, fiind aratat pentru prima data in cadrul conferintei de presa ASUS, care a avut loc pe data de 30 Septembrie. Astfel, ASUS isi ocupa locul intre producatorii care incearca sa schimbe limitarile form-factor-ului in cazul notebook-urilor, lansand un hibrid interesant intre tableta si notebook, echipat cu un display OLED pliabil.

Cu o diagonala de 17.3″ desfasurat, rezolutie 2560 x 1920 si aspect 4:3, ASUS Zenbook 17 FOLD OLED integreaza un procesor Intel Core i7-1250U, 16GB memorie LPDDR5 si un SSD PCI-E 4.0 de 1TB intr-un dispozitiv care transcede granita dintre tableta si notebook. Astfel, Zenbook 17 OLED poate fi utilizat ca un notebook de 12.5″ (1920 x 1280), cu sau fara tastatura fizica dedicata, sau ca o tableta uriasa de 17.3″, fiind practic un companion excelent pentru cei care calatoresc mult si au nevoie de un companion pe care sa poata lucra, sau consuma continut multimedia cat mai confortabil.

Practic, ASUS Zenbook 17 FOLD OLED ofera multiple moduri de utilizare, sunet Harman Kardon, conectivitate WiFi 6E, precum si conectivitate extinsa, datorita celor doua porturi USB-C Thunderbolt 4. De asemenea, tastatura ASUS ErgoSense poate fi utilizata atat in modul notebook, cat si in modul extins, ceea ce ofera o flexibilitate ridicata, care poate fi adaptata in functie de locul in care utilizam dispozitivul si modul in care dorim sa il utilizam.

Desigur, toate aceste lucruri vin cu un pret pe masura, ASUS Zenbook 17 FOLD OLED urmand sa isi faca aparitia in magazine in urmatoarele luni, pentru un pret recomandat de 3999 Euro. Totusi, acest lucru nu ar trebui sa ne mire, in conditiile in care discutam despre un notebook high-end, intr-o gama destul de exclusivista momentan, cea a dispozitivelor pliabile.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: