lab501.ro

IFA Berlin 2022 – Lenovo

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 September, 2022.

Lenovo

 

Ehehei, dragii monstrului, dar iata ca sfarsitul verii ne aduce multe lucruri interesante. Si dupa ce v-am povestit despre noul SSD NVMe de la Samsung, lansat in cadrul Gamescon, respectiv despre urmatoarea generatie de procesoare AMD Ryzen 7000, anuntata in cadrul unui eveniment dedicat, astazi a venit momentul sa va povestesc putin despre cateva noutati de la Lenovo, lansate in cadrul IFA Berlin 2022.

Acum, asa cum bine stiti, noi nu participam de obicei la IFA, acest fiind un eveniment dedicat mai mult gadget-urilor si mai putin componentelor hardware, insa anul acesta avem un motiv special pentru a fi aici, mai precis decernarea premiilor EHA Reader Awards 2022. Si daca tot am ajuns in zona, ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire asupra catorva noutati de la cei mai importanti producatori la eveniment.

Un bun exemplu in acest sens sunt cei de la Lenovo, care au prezentat sub NDA mai multe produse interesante. Astfel, primul produs anuntat aici este Lenovo Glasses T1, un headset AR echipat cu lentile bazate pe tehnologie micro OLED, care permite extinderea display-ului PC-ului, notebook-ului sau telefonului, fiind compatibil cu Windows, Android si iOS. Lenovo Glasses T1 aduce o serie de noutati interesante, cum ar fi rama care include suport pentru lentile cu dioptrii, pentru cei care poarta ochelari, ramele reglabile si difuzoarele incluse in acestea.

A doua noutate este notebook-ul Lenovo ThinkBook 16P Gen 3, echipat cu procesoare AMD Ryzen 9 din seria 6000, urmat de noul monitor Lenovo Legion Y32p-30, respectiv monitoarele din seria ThinkVision T. Tot aici am vazut si cum arata un ThinkCenter Chrome, respectiv un Lenovo IdeaPad 5i Chromebook, acesta fiind de altfel primul Chromebook echipat cu un display de 16″.

Lenovo Tab P11 si P11 Pro au ajuns acum la a doua generatie, acelasi lucru fiind valabil si pentru unul dintre cele mai interesante notebook-uri pe care am pus eu mana pana acum, mai precis Lenovo ThinkPad X1 Fold, ce-a de-a doua generatie aducand o serie intreaga de imbunatatiri, cea mai importanta fiind diagonala de 16.3″.

Astfel, in mod pliat, putem utiliza ThinkPad X1 Fold pe post de notebook de 12″, in timp ce in mod desfasurat display-ul are o diagonala de 16.3″, oferind un spatiu de lucru urias pentru un dispozitiv atat de compact. Nu in ultimul rand, Lenovo ThinkPad X1 Fold 16.3″ aduce un upgrade considerabil la capitolul procesor, fiind echipat cu procesoare din familia Intel Alder Lake U, din cea de-a 12-a generatie Intel Core.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: