lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Bali 2024 – Samsung Galaxy S24 Ultra & Samsung Galaxy Z Fold5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 31 May, 2024.

Introducere

 
Anul acesta se implinesc 10 ani de cand am publicat primul material din seria “Anatomia tehnica a unei excursii”, un proiect personal care a inceput din dorinta de a documenta calatoriile intreprinse prin tari indepartate, ca un fel de jurnal foto, asupra caruia vom putea reveni oricand pentru a ne aminti detaliile calatoriei, sau pentru a face recomandari celor care ne cer asta. Pentru ca oricat de impresionanta ar fi o destinatie si oricat de vii ar ramane in mintea ta anumite amintiri, adevarul este ca timpul trece peste noi toti, iar unele detalii tind sa se estompeze… daca nu notam totul undeva, la scurt timp dupa calatorie.

Si daca la inceput, in primii 6 ani ai acestui proiect, am publicat doar 3 materiale, mai precis Zanzibar, Taiwan si Las Vegas, pandemia a avut un impact profund asupra noastra, facandu-ne sa realizam cat de pretioasa este libertatea de a calatori si cat de important este sa documentezi majoritatea locurilor si experientelor prin care ai trecut. Motiv pentru care, incepand cu Iulie 2022, am calatorit de fiecare data cand am avut ocazia si am realizat nu mai putin de 14 astfel de materiale, vazute prin camerele telefoanelor pe care le foloseam in acel moment.

Astfel, am fost impreuna in Roma, Bangkok, Hanoi, Phu Quoc, Saigon, Phnom Penh, Siem Reap, Koh Chang, Bali, Malaezia, Taiwan si Laos, am facut un road-trip impreuna prin Viena, Dresda, Berlin si Pilsen, ne-am bucurat de mare in Corfu, iar Matei si Bela ne-au purtat prin Boracay. Iar acum, dupa toate aventurile din ultimii 2 ani, ne pregatim din nou sa vizitam atat locuri care ne-au ramas in suflet, cat si locuri noi, sa ne bucuram de ospitalitatea localnicilor, sa ne infruptam din feluri de mancare exotice si sa trecem din nou ecuatorul.

Pentru ca, ati ghicit, se apropie din nou acel moment special din an, denumit Computex Taipei, unde vom fi din nou prezenti in formula completa. Dar pentru a avea energia necesara, ne-am hotarat ca mai intai sa luam o vacanta si sa mergem in Bali si in insulele Gili, acesta fiind de altfel si subiectul articolului de fata. Iar dupa ce nebunia Computexului se va fi terminat si toate materialele de la fata locului vor fi publicate, vom ajunge in sfarsit si in zona centrala a Vietnamului, in Da Nang, Hue si Hoi An, vremea fiind perfecta de aceasta data pentru vizitarea acestor locuri.

Astfel, am facut din nou baza in Hanoi, de unde am zburat direct in Bali. De aici vom zbura in Taiwan, apoi din nou in Hanoi, apoi in Da Nang. Pana atunci insa, ne-am intors din nou in Bali, inarmati cu doua telefoane capabile, mai precis Samsung Galaxy S24 Ultra si Samsung Galaxy Z Fold5, echipate acum nu doar cu camere performante ci si cu functii AI, care chiar ar putea sa fie de folos calatorilor, pe care de-abia asteptam sa le testam in practica!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: