lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2023 – Samsung Galaxy S23 Ultra

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 30 June, 2023.

Introducere

 
Si uite asa, dupa ce ne-am relaxat prin Bali si Malaezia, venise momentul sa ne intoarcem acolo unde a inceput totul, inclusiv pasiunea noastra pentru Asia, respectiv ideea ultimelor doua calatorii extinse in aceasta parte a lumii, mai precis Taipei, Taiwan. Aici am avut contact pentru prima oara cu acest continent atat eu, cat si Gabriela, aici trebuia sa ajungem oricum anul acesta pentru Computex si nu in ultimul rand aici ar fi trebuit sa ajungem inca din 2019, dar asa cum stim lumea a avut alte planuri, iar noi am vizitat alte tari din Asia anul trecut din acest motiv.

De asemenea, asa cum va spuneam si in celelalte articole, aici a fost de aceasta data cartierul nostru general, zborul cel mare fiind Bucuresti – Taipei si retur, drept urmare am petrecut 2 nopti la inceputul lunii Mai in Taiwan, inainte sa ne indreptam catre celelalte doua destinatii. Iar cand ne-am intors… pot spune ca am intrat direct in paine, pentru ca am aterizat fix in noaptea dinaintea Computex-ului. Nu voi intra acum in detalii legate de Computex, pentru ca ati putut vedea deja tot ce am publicat de acolo.

Acesta a fost de altfel principalul scop al acestei calatorii, iar toate stirile publicate de mine au folosit fotografii realizate tot cu Samsung Galaxy S23 Ultra, colegul meu Matei avand alte preferinte la acest capitol. Cert este ca am avut o saptamana plina, in care am aflat o gramada de lucruri noi si ne-am vazut cu zeci de prieteni pe care nu ii mai vazusem din 2018, iar la finalul acestei saptamani ne-am rasfatat cu o vacanta de o saptamana in Taiwan, nu lipsita de peripetii, asa cum veti vedea spre sfarsitul acestui articol.

Drept urmare, astazi vom povesti despre Taipei vazut prin ochii lui Samsung Galaxy S23 Ultra. Si pentru ca nu este prima oara cand va povestim despre Taipei, am incercat sa va aratam si lucruri noi, pe langa locurile care efectiv nu pot fi ratate (cum ar fi Taipei 101), motiv pentru care astazi veti putea admira atat obiective turistice binecunoscute, dar si cateva lucruri mai putin cunoscute, despre care nu am mai povestit pana acum.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: