lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Bali 2023 – Samsung Galaxy S23 Ultra

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 27 June, 2023.

Introducere

 
Ehehei, dragii Monstrului, dar iata ca de-abia a trecut luna de cand publicam ultimul episod din serialul dedicat periplului asiatic LAB501 in 2022, iar acum am revenit deja cu un nou serial, dedicat aventurilor pe care le-am trait tot in Asia, in urma cu mai putin de o luna! Pentru ca in perioada Mai – Iunie 2023, ne-am intors in Asia si am vizitat 3 tari, despre care va vom povesti in 3 articole detaliate, asa cum v-am obisnuit deja in ultimii ani. “Bai Monstrule, dar tu numai in concedii stai?” vor intreba probabil unii cititori… “dar chiar te dau banii afara din casa?” se vor intreba altii.

Raspunsul pentru ambele intrebari este pur si simplu nu, chiar nu, nici vorba. Doar ca… fix dintr-un considerent financiar am organizat aceasta vacanta la inceputul verii. Cum asa? Pai este destul de simplu… anul acesta s-a intamplat ceva magnific, ceva care nu s-a mai intamplat din 2019, mai precis s-a organizat Computex Taipei, cel mai important eveniment de profil pentru oamenii pasionati de hardware. Iar noi, ca niste oameni cu adevarat pasionati de hardware, trebuia sa fim prezenti la fata locului pentru a va povesti ce noutati am vazut acolo, ceea ce am si facut.

Asta inseamna ca undeva in primavara trebuia sa achizitionam biletele catre Taipei, care, fiind vorba despre perioada post-pandemie, nu prea se mai incadrau in acelasi pret ca in alti ani. Desigur, acest aspect nu are nici o importanta – noi trebuia sa fim in Taipei, ca de fiecare data, asa ca am inceput sa cautam zborurile cele mai convenabile din punct de vedere al timpului petrecut in aer si al escalelor. Si in timp ce faceam asta, un gand razlet si-a facut simtita prezenta… Bai nene… biletele astea sunt cam scumpe… chiar platim atat doar ca sa mergem o saptamana la Computex? Adica sigur, mergem la Computex, dar daca tot facem asta, nu profitam si noi de ocazie… sa simtim cumva ca merita investitia?

Si uite asa a inceput o furibunda cautare a celor mai bune variante de a ajunge din Taipei in Bali, iar varianta asupra careia ne-am oprit noi a fost alcatuita din doua zboruri distincte, mai precis Taipei – Kuala Lumpur si retur, respectiv Kuala Lumpur – Denpasar si retur, ambele operate de Air Asia. Practic, am avut trei calatorii separate, incluse una intr-alta ca o paranteza: {Bucuresti – Taipei [Taipei – Kuala Lumpur ( Kuala Lumpur – Denpasar | Denpasar – Kuala Lumpur) Kuala Lumpur – Taipei] Taipei – Bucuresti}. Bonus – aveam ocazia sa vizitam inca o tara, mai precis Malaezia, care se afla oricum pe lista noastra de ceva timp.

Drept urmare, in prima saptamana din Mai ne imbarcam voiosi din Bucuresti catre Taiwan, unde am petrecut 2 nopti ca sa ne revenim, apoi zburam in Malaezia, unde am petrecut o noapte in Putrajaya din aceleasi motive. Iar in ziua Domnului 13 Mai, ne imbarcam din Kuala Lumpur cu destinatia Bali, aceasta fiind practic prima destinatie unde aveam sa petrecem ceva mai mult timp. Drept urmare, vom incepe povestea noastra in Bali, dupa care vom continua cu Malaezia (Putrajaya si Kuala Lumpur), pentru a ajunge intr-un final in Taiwan, toate vazute prin ochii lui Samsung Galaxy S23 Ultra.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: