lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2023 – Samsung Galaxy S23 Ultra

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 30 June, 2023.

Tehnica

 
Asa cum stiti deja daca ati citit primele doua articole din aceasta serie, telefoanele noastre principale, adica Samsung Galaxy S22 Ultra, au functionat pe post de telefoane secundare, pe care am pastrat SIM-urile din Romania si am folosit aplicatiile de banking, in timp ce pe post de shooter-e principale si nave amiral pe care am instalat toate celelalte aplicatii (inclusiv WhatsApp, pentru ca mai nou poate fi utilizat pe doua telefoane simultan) am folosit fiecare cate un Samsung Galaxy S23 Ultra, in doua culori diferite (negru si alb) pentru a nu le incurca intre noi.

Toate imaginile pe care le prezentam in aceste articole au fost fotografiate cu Samsung Galaxy S23 Ultra, acestea fiind de altfel si telefoanele pe care am utilizat eSIM-ul de Asia, Google Maps si Currency. Si daca in Asia de Sud-Est Grab-ul este rege, Taiwan-ul este diferit la acest capitol, aplicatia principala pentru transport si pentru a comanda mancare fiind binecunoscutul Uber / Uber Eats.

Ca de fiecare data, am folosit Revolut pentru orice plata cu cardul si pentru scos bani de la bancomat, pentru rezervarea zborurilor am folosit direct site-urie companiilor aviatice, Turkish Airlines si Air Asia, iar pentru rezervarea cazarilor, dar si pentru rezervarea transferurilor de la aeroport la hotel si inapoi, am folosit cu incredere Booking, mai putin in Taiwan unde am rezervat transferul de la hotel, deoarece Booking nu ofera acest serviciu aici.

Nu in ultimul rand, am mai avut la noi power bank-ul cu wireless charging Samsung Wireless Battery Pack, cu o capacitate de 10000 mAh, precum si un Samsung Galaxy Smart Tag, pe care l-am folosit pentru a monitoriza traseul bagajului pe care l-am luat cu noi din Taiwan in Bali.

Acesta ne-a fost de un real ajutor, pentru ca am putut verifica oricand unde este bagajul nostru, daca a ajuns in aeroport si daca se apropie de noi. De asemenea, il puteti utiliza pentru a va inregistra traseul. Partea cea mai interesanta este ca nu ai nevoie de o conexiune directa – odata adaugat in aplicatia ta SmartThings, acesta se foloseste de alte dispozitive cu aceasta aplicatie instalata pentru localizare.

O alta functie extrem de utila este fotografierea cu locatie pornita, galeria inregistrand pur si simplu locurile prin care ai fost, fiind extraordinar de facil sa identifici un restaurant sau o priveliste anume pe harta. Noi am folosit intensiv aceasta functie si pot spune ca am devenit dependenti de ea.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: