lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Bali 2024 – Samsung Galaxy S24 Ultra & Samsung Galaxy Z Fold5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 31 May, 2024.

BUNKER Gaming Club

 
Pe final, simt nevoia sa mai adaug o locatie, deoarece am petrecut acolo aproape 5 ore, in care m-am tot intrebat oare ce meserii au expatii care lucreaza din Bali. De ce spun asta? Pentru ca mi-am dorit sa public acest articol inainte de inceperea Computex-ului, ca sa am toate amintirile proaspete in minte. Iar pentru asta, am avut nevoie de internet, ca sa pot incarca pozele pe site. EI bine, la hotel, desi discutam despre un resort bine cotat, viteza de download si upload se masoara in single digits, asa ca am gasit o cafenea unde aveam chiar 38Mbps… dupa aproximativ o ora de chin, am inchiriat un working space care m-au asigurat ca au internet bun, unde m-am chinuit bineinteles inca 2 ore, aproape in zadar.

Drept urmare, ne-am dat seama ca oamenii care lucreaza de pe aici dau mail-uri sau editeaza documente, asa ca nu mai are rost sa caut “working space” cu “internet bun”, astfel incat minunata mea sotie a facut un rationament rapid – cine are nevoie cu adevarat de internet de mare viteza? Nu corporatistii care dau email-uri, nu cei care vorbesc pe zoom, ci gamerii! Asa ca dupa ceva cercetare, a descoperit la aproximativ 5Km de noi un club de gaming deschis in Decembrie, care se mandrea cu viteze de pana la 600Mbps atat pentru download, cat si pentru upload. Ei bine… aveau dreptate! Pentru ca dupa ce m-am chinuit de la 12:30 la 18:30 prin trei locatii diferite, aici am reusit sa incarc in sfarsit uriasa cantitate de aproximativ 5GB (1500 de fotografii), fara prea mare efort.

Le multumesc pe aceasta cale baietilor de la BUNKER Gaming Club, pentru amabilitate, pentru internetul de mare viteza, pentru display-urile mari, de buna calitate, pentru aerul conditionat si pentru ca datorita lor am reusit in sfarsit sa incarc imaginile pentru acest articol! Drept urmare, daca va aflati vreodata prin zona Jimbaran, nu va luati dupa articolele de pe internet care lauda spatii de lucru cu 30-50Mbps, luati un Grab si veniti la baietii de la BUNKER! Costa 50 RON pentru 5 ore, au bauturi la rece, ba chiar si oferta de narghilea!
 

 
His


 
Hers

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: