lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Hanoi 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 11 November, 2022.

Introducere

 
Va promiteam in ultimul episod al anatomiei tehnice ca vom ajunge in Vietnam… Si am ajuns… Am luat un zbor Vietnam Airlines care a costat 40 USD de persoana si de o data, din nebunia Bangkok-ului ne-a trezit in Hanoi. Iar Hanoi-ul, dragii monstrului, este cu totul altceva decat am experimentat pana acum.

Pentru ca discutam despre o tara comunista, dar care de 40 de ani s-a deschis catre economia de piata. Pentru ca discutam despre un colos de 8 milioane de locuitori, unde nimeni nu opreste la semafor si treci strada pe propria raspundere, dar cumva nu se intampla accidente.

Pentru ca discutam despre un loc unde localnicii te opresc pe strada si iti atrag atentia ca telefonul tau poate fi furat de o persoana pe scuter, daca faci poze prea aproape de sosea, dar in realitate ne-am simtit mai in siguranta decat in centrul vechi din Bucuresti. Iar eu, dragii monstrului, ma simt in genera in siguranta oriunde… E o chestie care vine din dimensiune, atitudine si experienta de viata… Dar Hanoi-ul, realist vorbind, este mult mai sigur decat multe orase din Romania…

Asa ca am ajuns noi acolo si mult ne-am mai minunat si bucurat. Pentru ca multi oameni isi inchipuie ca o calatorie de acest gen este ceva extrem de costistor, rezervat exclusiv celor cu dare de mana. Si da, este adevarat, biletele de avion au costul lor. Dar la 2 lei o bere, 4 lei un pachet de tigari si 31 de lei un steak… Este mai ieftin sa vizitezi Hanoi-iul decat sa traiesti in Bucuresti… Asa ca putem considera ca am facut economie, nu risipa, petrecand timp pe aceste meleaguri.
 
Flip4

 
Fold4

Comentarii

Un comentariu la: Anatomia tehnica a unei excursii – Hanoi 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Dar berea, berea, cum e berea…sa stiu daca merita o vizita! :-D

Lasa-ne un comentariu: