lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Bangkok 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 31 October, 2022.

Introducere

 
A fost odata ca niciodata, de cand se potcovea puricele la un picior cu nouazeci si noua de oca de fier si s-arunca in slava cerului de ne aducea povesti, o vreme in care anumite cuvinte, locatii sau tari isi gaseau loc exclusiv in imaginatia autorului, distanta pana la ele si modalitatea de transport facand aproape imposibila vizitarea lor. Vietnam, Cambodgia, Thailanda, Saigon (Ho Chi Minh), Hanoi, Phnom Penh, Bangkok, Ha Long Bay, Nin Binh, Angor Wat, Wat Pho… locatii mentionate in carti de aventura, in documentare si in nenumarate filme, atat de exotice, de indepartate de noi.

Timpul insa a trecut cu repeziciune, companiile aviatice s-au extins, preturile biletelor de avion au devenit din ce in ce mai accesibile, iar lumea a inceput sa fie din ce in ce mai mica. Drept urmare, in urma cu mai bine de 4 ani incepeam sa planuiesc, alaturi de Gabriela, o vizita chiar in aceste locuri indepartate si exotice, iar in toamna lui 2019 faceam pasul cel mare si achizitionam biletele de avion.

2020 avea sa fie un an grozav pentru noi, un an in care aveam sa vedem in sfarsit locuri la care visasem inca de cand eram copii. Doar ca… surpriza! 2020 a avut alte planuri pentru intreaga lume si uite asa, deodata, lumea a devenit si mai mare decat era inainte, calatoriile in locuri indepartate nu mai erau posibile iar prioritatile erau oricum cu totul altele. Noroc, totusi, ca am putut sa modificam rezervarea… de 3 ori.

Iar a treia oara a fost aparent cu noroc, pentru ca la inceputul lunii Octombrie ne imbarcam in Bucuresti cu destinatia Bangkok, oras care avea sa ne fie gazda, hub pentru transport si primul subiect al seriei de articole pe care o incepem astazi, dedicata periplului nostru asiatic.

Pentru ca, nu-i asa, nu am plecat singuri, ci impreuna cu doua telefoane de la Samsung, mai precis Samsung Galaxy Z Flip4 si Samsung Galaxy Z Fold4, pe care le-am folosit pentru a surprinde toate aceste minunatii, pentru a naviga prin uriasele si aglomeratele orase prin care am trecut, pentru a ne deplasa si pentru a pastra legatura cu cei de acasa.

Si pentru ca am fost efectiv fermecati de ceea ce am vazut, dar si de capacitatile de shooter-e ale celor doua telefoane tip transformer, in aceasta serie de articole va vom arata Asia, asa cum am vazut-o noi prin lentila lui Samsung Galaxy Z Flip4 si Samsung Galaxy Z Fold4. Desigur, nu suntem fotografi profesionisti, nu suntem ghizi turistici, drept urmare nu am realizat numai capodopere si nu am vizitat fiecare obiectiv trecut pe listele majoritatii turistilor.

Am obtinut in schimb o serie intreaga de instantanee reprezentative pentru experienta noastra, experienta in urma careia am decis ca aceste lucruri merita impartite cu cititorii nostri, pentru ca pur si simplu totul a fost la superlativ. Drept urmare, haideti sa vedem cum au fost primele zile in Bangkok si ce anume am vizitat acolo prima data.

Evident, fotografiile sunt impartite in doua categorii, His and Hers, adica punctul meu de vedere si punctul Gabrielei de vedere, fiecare adoptand un pliabil. Astfel, eu am folosit cu stil minionul Samsung Galaxy Z Flip4 (His), ca o domnisoara respectabila, in timp ce Gabriela a profitat din plin de veleitatile de shooter ale lui Samsung Galaxy Z Fold4 (Hers).

 
Flip4

 
Fold4

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: