lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Bangkok 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 31 October, 2022.

Khaosan Road si Rambuttri Alley

 
Ehehe, dragii monstrului, dar a venit momentul sa vedem ce pot cele doua pliabile si pe timp de noapte, dar si sa vedem o alta zona faimoasa din Bangkok, dar nu pentru aceleasi motive ca si templele. Pentru ca una dintre cele mai binecunoscute zone din Bangkok este Khaosan Road, pe care noi am alintat-o cu mult mai potrivitul Haosan Road.

O alee de aproximativ 400m, ticsita cu magazine, baruri, cluburi si stand-uri cu mancare pe care o vezi doar in filme, Khaosan este o experienta cu adevarat puternica, pentru ca aglomeratia, vacarmul si standurile care vand gandaci, scorpioni, friptura de crocodil sau produse pe baza de… canepa iti asalteaza pur si simplu toate simturile. Aici gasesti hoteluri pentru toate buzunarele si gusturile, insa eu personal nu cred ca as putea efectiv dormi nici macar in vecinatatea acestei zone, de aici pleaca tururi catre cele mai importante zone din Thailanda, aici se intalnesc tinerii exploratori care vad Asia cu rucsacul in spate.

Pentru noi, cei mai batrani un pic, este o zona buna de vizitat si facut poze, dar nu as putea recomanda cuiva sa se cazeze efectiv acolo. Pentru asta exista o alta strada, la cateva sute de metri, denumita Rambuttri Alley, care este ticsita la randul sau de restaurante, terase, magazine si saloane de masaj, fiind insa mult mai linistita prin comparatie cu mult mai celebrul vecin.

Aici se gasesc restaurante excelente, hoteluri cu un bun raport calitate / pret, ba chiar si magazine de croitorie care fac costume la comanda, pentru doar 40 USD. De altfel, in aceasta zona am stat si noi, ba chiar ne-am bucurat din plin de restaurantele de aici.

 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: