lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Bangkok 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 31 October, 2022.

Concluzii

 
Si uite asa, dragii monstrului, timpul a trecut cu repeziciune si dupa cateva zile in Bangkok noi ne imbarcam din nou intr-un avion, cu destinatia Hanoi. Nu inainte insa de a ne bucura de toate imaginile surprinse cu Samsung Galaxy Z Flip4 si Samsung Galaxy Z Fold4, intr-un oras in care tot timpul pare ca ai ceva de descoperit.

Ce-i drept, noi vom mai reveni in Thailanda in general si in Bangkok in particular, dar am vrut sa demarez seria articolelor cat mai devreme, cat timp informatia inca este cat de cat proaspata in mintea noastra. Nu am vazut nici pe departe tot ce se putea vedea in Bangkok, sau tot ce ar fi trebuit vazut, insa am reusit sa ajungem la cele mai importante temple, sa ne plimbam prin piete si sa ne bucuram oleaca de prima noastra oprire in Asia.

Pe viitor, intentionam sa vizitam orasul vechi, eventual cu o plimbare cu barca, dar si sa incercm si piete de noapte mai locale, pentru a vedea ce mananca localnicii, nu delicatesele expuse pentru turisti.

Pe partea tehnica, Samsung Galaxy Z Flip4 si Samsung Galaxy Z Fold4 s-au asigurat cu brio de sarcina de camere foto oficiale ale acestui tur, iar functia eSIM este probabil una dintre cele mai importante functii adaugate telefoanelor in ultimii ani, calatorii scapand de grija achizitionarii si configurarii unui SIM clasic. Noua, cel putin, ne-a oferit un nivel de confort mult mai ridicat decat daca am fi apelat la un SIM fizic.

Desigur, am simtit uneori lipsa unei focale lungi pe Flip4, insa acesta a compensat din plin prin confortul in utilizare. Practic, l-am tinut majoritatea timpului in mana, pliat, dimensiunile reduse facandu-l extrem de usor de transportat si protejat, chiar si in cele mai mari aglomeratii.

Si uite asa, lumea a devenit din nou mai mica, iar noi am ajuns in Bangkok, unde ne-am bucurat de o experienta plina de culoare, nebunie, arome si mirosuri noi, adica un bun start pentru turul nostru. De atunci si pana acum am petrecut 3 saptamani in Vietnam, iar la ora la care scriu aceste randuri am ajuns in Phnom Penh… Dar mai multe despre restul aventurilor, in episodul urmator…

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: