lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 6 September, 2022.

Samsung Galaxy Z Fold4

 
Ehehei, dragii monstrului, trebuie sa va spun ca recent am intreprins un turneu prin lume, in care timp de 10 zile am schimbat 9 zboruri, prin 7 orase si 5 tari, de la Gamescom la IFA, de la Bucuresti la Koln, Munchen, Austin si Berlin, trecand prin Londra si Varsovia si inapoi la Bucuresti. Am vazut multe noutati in acest turneu, unele dintre acestea fiind inca sub NDA, v-am povestit despre unele dintre ele, m-am si relaxat putin prin Munchen, iar per total pot spune ca am intreprins un adevarat tur de forta.

Iar in acest tur de forta, pe langa credinciosul meu Samsung Galaxy S22 Ultra, am avut inca un companion de nadejde, mai precis nou lansatul Samsung Galaxy Z Fold4, care mi-a fost de un real ajutor pe toata perioada calatoriei. Astfel, o buna parte din fotografiile aferente acestei calatorii au fost realizate cu ajutorul sau, iar in Statele Unite acesta a fost legatura mea cu lumea, fiind echipat cu un eSIM de date. Nu in ultimul rand, in Europa l-am echipat cu un SIM Vodafone, pentru a completa Orange-ul pe care il folosesc in telefonul principal.

Cu alte cuvinte, nu doar am testat Samsung Galaxy Z Fold4 pentru review, dar l-am si folosit timp de trei saptamani, jumatate din aceasta perioada fiind petrecuta in afara tarii, pe doua continente. Iar acest tip de utilizare intensiva m-a ajutat sa inteleg mai bine ce are Samsung Galaxy Z Fold4 de oferit, sa ii folosesc la maxim avantajele, sa ii inteleg limitarile si desi nu credeam ca voi spune asta prea curand despre un telefon pliabil, sa ma indragostesc de el.

Drept urmare, astazi vom discuta despre Samsung Galaxy Z Fold4, intr-un review bazat nu doar pe o serie de teste si masuratori, ci si pe o buna perioada de utilizare zilnica, cu alte cuvinte un review complex, dedicat unui telefon destul de complex la randul sau.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Fold4

Lasa-ne un comentariu: