lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 6 September, 2022.

Software

 
Samsung Galaxy Z Fold4 ofera o experienta familiara de navigare pentru utilizatorii Samsung, acestia putand personaliza majoritatea aspectelor functionale, de la pozitionarea butoanelor de navigare si pana la utilizarea gesturilor pentru controlul celor mai importante functii. Avem parte de functii avansate de securitate (secure folder, SOS, etc), posibilitatea de a regla temperatura de culoare a display-ului dupa bunul plac, posibilitatea de a utiliza doua conturi pentru aceeasi aplicatie sau posibilitatea de a utiliza inteligenta artificiala pentru predictia modelului de utilizare (Bixby routines).

Asa cum spuneam insa, Galaxy Z Fold4 ruleaza Android 12L, care aduce o serie de functii in plus, cum ar fi impartirea meniului de setari in mod tipic pentru tablete, precum si pozitionarea celor mai importante scurtaturi intr-o bara subtire, pozitionata in continuarea butoanelor de navigare, in modul desfasurat. Astfel, avem acces rapid la cele mai utile aplicatii, dar si un aspect optimizat pentru display-urile de mari dimensiuni, in aplicatii cum ar fi Facebook, de exemplu.

Si daca unele dintre aceste lucruri sunt tributare versiunii de Android dedicate display-urilor de mari dimensiuni, posibilitatile de multi-tasking oferite de Samsung Galaxy Z Fold4 sunt cu siguranta opera celor de la Samsung. Astfel, pe langa clasicul split screen, Samsung Galaxy Z Fold4 ofera posibilitatea de a imparti ecranul cum ne dorim, pe orizontala sau verticala, ba chiar si in trei ferestre diferite, daca ne dorim acest lucru.

In acest mod putem rula si avea acces la mai multe aplicatii simultan, putem trage continut dintr-o fereastra in cealalta, putem folosi Pop-up View pentru a comuta rapid intre aplicatii si nu in ultimul rand putem avea un control granular asupra imaginilor cu ajutorul S-Pen-ului dedicat, care poate fi achizitionat separat. Per total, o experienta multi-tasking la superlativ si una dintre cele mai complexe oferite de un telefon pana acum.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: