lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 6 September, 2022.

Camera – Meniu

 
Meniul camerei este clasic pentru Samsung – practic, avem la dispozitie 4 moduri intre care putem comuta rapid, mai precis Portrait, Photo, Video si More. In aceasta ultima categorie gasim toate functiile avansate, cum ar fi hyperlapse, super slow-mo, single-take, modul Pro, pentru fotografie, precum si modul pro video, gandit pentru cei care doresc sa utilizeze telefonul pentru vlog-uri sau streaming.

Tot aici gasim si modul Director’s View, in care putem comuta rapid intre camera frontala si camerele principale, in timpul filmarii, pentru a obtine un material gata montat din telefon. Nu in ultimul rand, avem acces rapid la cele mai importante setari in partea stanga a meniului, cum ar fi flash-ul, timer-ul, sau formatul imaginilor pe care le vom capta, iar setarile avansate (rezolutie, framerate) sunt la un click distanta, in meniul Settings.

Avem insa parte si de noutati, inerente sistemului de operare Android 12L, dedicat tabletelor si dispozitivelor pliabile. Astfel, putem utiliza camera si in momentul in care telefonul este indoit intr-un unghi de aproximativ 90 de grade, latura inferioara functionand pe post de suport si fereastra in care putem verifica imaginile captate, inclusiv cu zoom in imagine, in timp ce latura superioara ne arata ce fotografiem sau filmam.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: