lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 6 September, 2022.

Concluzii

 
Bun, bun, bun… am testat cel mai recent varf de gama de la Samsung, pentru ca pana la urma asta este Samsung Galaxy Z Fold4, ba chiar l-am si utilizat zilnic timp de 3 saptamani si pot spune ca am ajuns sa inteleg mai bine filozofia din spatele produsului, dar si pozitionarea celor de la Samsung. Astfel, daca in seria Galaxy S gasim varfurile de gama traditionale, Ultra fiind apogeul din punct de vedere al display-ului, performantelor camerei si productivitatii, avand S-Pen incorporat, in seria Galaxy Z avem de-a face tot cu telefoane high-end, dar care incearca sa ofere altceva.

Daca Flip4, de exemplu, incearca sa ne ofere un telefon cat mai compact, pastrand trasaturile high-end, Samsung Galaxy Z Fold4 se pozitioneaza la polul opus, datorita display-ului de mari dimensiuni (un display foarte luminos, as mai adauga eu), posibilitatilor de multi-tasking la superlativ si adaptarea sistemului de operare pentru ecrane mari, sau pentru formatul pliabil.

In linii mari, formatul este mostenit de la generatia anterioara, la fel si rezistenta la apa si compatibilitatea cu S-Pen, insa de aceasta data avem de-a face cu un nou chipset, cel mai puternic de pe piata in momentul de fata, o noua solutie la capitolul camera, care obtine rezultate excelente, asa cum ati putut vedea in articolul de fata, autonomie imbunatatita, precum si un sistem de operare care reuseste sa puna in valoare posibilitatile oferite de Samsung Galaxy Z Fold4.

Si trebuie sa recunosc ca Samsung Galaxy Z Fold4 reuseste sa te captiveze destul de repede, chiar daca nu te incadrezi neaparat in categoria utilizatorilor de telefoane pliabile. Astfel, posibilitatea de a avea oricand acces la un display de mari dimensiuni fara a fi necesara utilizarea unui dispozitiv secundar este pur si simplu fascinanta, indiferent daca discutam despre productivitate sau consum de materiale multimedia. Pentru ca fie ca urmarim un serial in avion, verificam date intr-un Excel sau incercam sa ne orientam mai bine in spatiu cu ajutorul Google Maps, dimensiunea ecranului chiar conteaza.

La fel cum pentru unii dintre noi conteaza posibilitatea de a avea acces la un display de mari dimensiuni fara sa caram dupa noi o adevarata colectie de dispozitive. Drept urmare, desi pare usor ciudat la prima vedere, te obisnuiesti rapid cu Samsung Galaxy Z Fold4 si modul sau specific de utilizare, ba chiar ajungi sa te indragostesti de el si sa nu iti mai vina sa il lasi din mana, chiar si pentru simplul motiv ca display-ul principal arata pur si simplu fantastic.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Fold4

Lasa-ne un comentariu: