lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 6 September, 2022.

Constructie si dotari

 

Ei bine, dragii monstrului, iata bestia! Seamana destul de mult cu Fold3, nu-i asa? Un telefon ingust, dar gros, care sta inchis sub un oarecare unghi, drept urmare cele doua laturi nu sunt perfect paralele. Ce-i drept, cei de la Samsung s-au concentrat mai mult pe upgrade-uri hardware (a se citi camere si chipset, in principal), utilizand un format similar cu ceea ce vedeam anul trecut in cazul modelului Fold3.

Totusi, fata de acesta, avem de-a face cu un telefon ceva mai usor, cu rame mai subtiri, cu un format ceva mai patrat pentru display-ul interior, respectiv un display exterior cu un format mai aproape de normal. Balamaua pare ca a fost usor modificata, avem certificare IPX8 pentru rezistenta la apa, precum si suport pentru S-Pen.

Iar in format normal, este un telefon ceva mai grosut, cu care te obisnuiesti insa destul de repede, daca nu ai degetele foarte groase, asa, ca subsemnatul. Nu ma intelegeti gresit, ca si format nu ma deranjeaza, incape lejer in buzunar si este confortabil in timpul convorbirilor, doar ca imi este destul de greu sa scriu pe un display ingust, in special dupa ce m-am obisnuit cu S22 Ultra.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: