lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Flip4

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 October, 2022.

Samsung Galaxy Z Flip4

 
Cand vine vorba despre telefoanele pliabile de la Samsung, 2022 este anul upgrade-urilor incrementale, in care design-ul si configuratia produsului este similara in linii mari, dar primim o serie de noutati, cum ar fi cea mai recenta veriune de Android sau cel mai recent varf de gama de la Qualcomm. Am vazut asta in cazul Fold-ului testat nu cu mult timp in urma si o vom vedea si astazi, in cazul mititelului Samsung Galaxy Z Flip4.

Pentru ca acesta pastreaza forma si design-ul modelului anterior, dar ofera margini mai subtiri, un aliaj din aluminiu ceva mai rezistent, o noua balama, sticla Gorilla Glass Victus+ pentru display-ul secundar si rezistenta la apa IPX8. Evident, avem de-a face cu un nou chipset, dar si cu o noua camera principala, un acumulator ceva mai generos dimensionat, care se incarca mai repede si… cam astea ar fi noutatile.

Asa cum spuneam, avem de-a face cu un upgrade incremental. Dar categoriile care au primit imbunatatiri sunt exact categoriile care aveau nevoie de asta, in timp ce dotarile care au impresionat de la bun inceput, cum ar fi display-ul excelent, au ramas la locul lor.

Practic, asta este strategia pe care o aplica majoritatea producatorilor in ultimii ani si este o strategie cu care ne-am obisnuit deja, drept urmare haideti sa vedem cum se prezinta mezinul familiei Galaxy Z, spre finalul lui 2022.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Flip4

  1. Dodo a scris pe:

    Felicitări pentru acest review și mulțumesc pentru munca depusa!

Lasa-ne un comentariu: