lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Flip4

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 October, 2022.

Camera – Meniu

 
Meniul camerei este clasic pentru Samsung – practic, avem la dispozitie 4 moduri intre care putem comuta rapid, mai precis Portrait, Photo, Video si More. In aceasta ultima categorie gasim toate functiile avansate, cum ar fi hyperlapse, super slow-mo, single-take, modul Pro, pentru fotografie, precum si modul pro video, gandit pentru cei care doresc sa utilizeze telefonul pentru vlog-uri sau streaming.

Tot aici gasim si modul Director’s View, in care putem comuta rapid intre camera frontala si camerele principale, in timpul filmarii, pentru a obtine un material gata montat din telefon. Nu in ultimul rand, avem acces rapid la cele mai importante setari in partea stanga a meniului, cum ar fi flash-ul, timer-ul, sau formatul imaginilor pe care le vom capta, iar setarile avansate (rezolutie, framerate) sunt la un click distanta, in meniul Settings.

Desigur, avem de-a face si cu o serie de functii specifice seriei Flip, cum ar fi posibilitatea de a utiliza telefonul semi-rabatat, caz in care putem alege in care parte a display-ului sa vedem scena pe care o fotografiem. Nu in ultimul rand, putem folosi camera principala cu telefonul pliat, utilizand display-ul secundar – practic putem face selfie-uri utilizand camera principala.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Flip4

  1. Dodo a scris pe:

    Felicitări pentru acest review și mulțumesc pentru munca depusa!

Lasa-ne un comentariu: