lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Flip4

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 October, 2022.

Flip

 
Samsung Galaxy Z Flip4 are dimensiuni reduse in momentul in care este pliat, putand fi transportat fara probleme in buzunar sau intr-o poseta. Principalul avantaj, pe langa dimensiunea redusa, este faptul ca telefonul poate fi utilizat fara probleme si in momentul in care nu este extins de tot. Asta inseamna ca daca dorim sa il lasam in forma de L, la 90 de grade, telefonul si camerele vor functiona fara probleme, ceea ce inseamna ca avem practic un mini trepied incorporat in telefon.

Indiferent daca doresti sa filmezi ceva utilizand camera principala, sau sa il folosesti in aceasta pozitie pentru o video-conferinta utilizand camera secundara, faptul ca telefonul functioneaza la fel indiferent de gradul de flexare al display-ului ofera posibilitati noi fata de un smartphone clasic.

De asemenea, display-ul secundar este foarte util in practica, in primul rand pentru ca avem acces la notificari fara sa fie necesara desfasurarea telefonului si in al doilea rand pentru ca putem controla, de exemplu, media-player-ul, cu telefonul pliat.

Nu in ultimul rand, dimensiunea redusa reprezinta un avantaj, precum si faptul ca telefonul va fi transportat cea mai mare parte din timp pliat. Practic, este mult mai greu sa spargi ecranul in acest mod, ceea ce, trebuie sa recunoastem, reprezinta un avantaj in cazul unui smartphone high-end. Desigur, ramane de vazut cat timp ramane functional display-ul pliabil, insa cei de la Samsung ofera garantie pentru aceasta componenta si specifica o rezistenta de aproximativ 200000 de cicluri inchis / deschis.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Flip4

  1. Dodo a scris pe:

    Felicitări pentru acest review și mulțumesc pentru munca depusa!

Lasa-ne un comentariu: