lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Z Flip4

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 October, 2022.

Concluzii

 
Samsung Galaxy Z Flip4 duce mai departe mostenirea modelului anterior, aducand insa imbunatatiri semnificative in puncte cheie, cum ar fi chipset-ul, camera principala sau acumulatorul. Design-ul a fost de asemenea imbunatatit, Samsung Galaxy Z Flip4 fiind un telefon si mai mic, cu margini subtiri si un display mai rezistent decat ceea ce vedeam in cazul modelului lansat anul trecut.

Practic, Samsung Galaxy Z Flip4 pastreaza esenta experientei Flip, insa o duce la un nou nivel, reusind sa fie si mai convingator. Formatul compact, display-ul de cea mai buna calitate, versatilitatea pe care o ofera display-ul secundar, toate acestea sunt argumente puternice in favoarea lui, asta ca sa nu mai amintim chipset-ul absolut monstruos care se ascunde sub capota.

Desigur, exista si mici lipsuri pe ici, pe colo, cum ar fi lipsa unei camere tele, dotare destul de importanta in zilele noastre, adancitura din mijlocul ecranului, care necesita o perioada de acomodare, sau camera ultra-wide destul de veche prin comparatie cu oferta actuala Samsung.

Per total insa, avem de-a face cu un telefon echilibrat, care aduce un aer proaspat in oferta Samsung, oferind un format inedit si noi moduri de utilizare, alaturi de hardware puternic si o autonomie imbunatatita semnificativ.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Samsung Galaxy Z Flip4

  1. Dodo a scris pe:

    Felicitări pentru acest review și mulțumesc pentru munca depusa!

Lasa-ne un comentariu: