lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Hanoi 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 11 November, 2022.

 

Ha Long Bay

 
Hanoi este capitala Vietnamului, dar in acelasi timp este orasul din nord cel mai apropiat de anumite minuni ale naturii. Unele nu sunt accesibile in perioada in care am vizitat noi, de exemplu Sappa Valley, unde exista faimoasele terase de orez, culese deja in momentul in care am aterizat noi.

Altele in schimb sunt accesibie tot timpul anului, cum ar fi Ha Long Bay, sau golful Ha Long, o locatie unica in lume, unde s-a filmat Avatar, printre altele. Legenda spune ca in momentul in care inamicii au intentionat sa invadeze Vietnamul, o armata de dragoni a coborat din cer si a aterizat in calea flotei invadatoare.

Stancile ramase in apa sunt urmele acelor dragoni, care au ramas in urma sa strajuiasca coasta Vietnamului peste veacuri. Trecand peste legenda, trebuie sa recunosc ca discutam despre unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume, unde ne-am bucurat pe deplin de priveliste.

Tot aici am vazut si Luon Cave, o pestera prin care ajungi la o laguna inconjurata de munti, rezultatul fiind un peisaj cu adevarat unic.
 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

Un comentariu la: Anatomia tehnica a unei excursii – Hanoi 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Dar berea, berea, cum e berea…sa stiu daca merita o vizita! :-D

Lasa-ne un comentariu: