lab501.ro

Review – ASUS ROG Phone 5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 March, 2021.

ASUS ROG Phone 5

 
Anul trecut am scris mult, mai mult ca oricand, despre o gramada de produse. Desigur, placile video, procesoarele si notebook-urile au ocupat un loc aparte pe aceasta lista, insa nu as putea spune ca a existat categorie de produse care sa nu fie bogata in noutati in 2020. Un bun exemplu in acest sens au fost smartphone-urile, unde am discutat despre mai multe modele, de la mai multi producatori consacrati, sau de la producatori aflati pentru prima oara in paginile NEXT LAB501. Si totusi, chiar daca am testat anul trecut varfuri de gama apetisante, mainstream-uri fortoase si entry-level-uri cu un raport calitate / pret incredibil, smartphone-urile de gaming au ocupat o parte importanta din timpul pe care noi l-am alocat telefoanelor.

Astfel, incepand cu 12 Mai, cand discutam despre RedMagic 5G, am tratat acest subiect cu o doza ridicata de interes si entuziasm si v-am povestit despre ASUS ROG Phone 3, RedMagic 5S si monstruosul Lenovo Legion Phone Duel. Si in conditiile in care Razer au renuntat, cel putin pentru moment, la seria de telefoane Razer Phone, singurul producator important de la care nu am testat smartphone-uri de gaming in 2021 a fost Xiaomi, cu seria Blackshark, care nu a ajuns in Romania sub forma de sample.

Ei bine, 2021 se anunta la fel de plin de noutati daca discutam despre smartphone-uri de gaming, ASUS spargand gheata prin lansarea modelelor ASUS ROG Phone 5, ASUS ROG Phone 5 Pro si ASUS ROG Phone 5 Ultimate in urma cu o saptamana, fiind urmati indeaproape de RedMagic, care au anuntat de curand data de lansare a modelelor RedMagic 6 si RedMagic 6 Pro, mai precis 9 Aprilie. Evident, daca ASUS au fost primii care au lansat un smartphone de gaming in 2021, au fost de asemenea si primii care au venit cu el la teste, ASUS ROG Phone 5 fiind utilizat intens de noi in ultima saptamana.

Practic, astazi demaram seria de review-uri dedicata smartphone-urilor de gaming in 2021, testand unul dintre cele mai interesante si promitatoare modele, ASUS ROG Phone 5, in inima caruia bate un monstruos chipset Qualcomm SM8350 Snapdragon 888.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Phone 5

  1. Alecs a scris pe:

    Ceau, la partea referitoare la camera sunt de acord. Dacă pana anul trecut Asus păstra specificația camerelor ca mod de diferențiere între vârful de gama gaming și vârful de gama mainstream, acum când au lansat 3 versiuni diferite de RoG-uri ar fi putut pune pe Ultimate camerele de pe ZenPhine. Nu cu mecanism, desigur, dar cu specificatii. Sa fie într-adevăr Ultimate.
    Deși nu sunt gamer, un telefon potent care sa asigure pe undeva garanția unei rezistente în timp a calității utilizării ma atrage. Nu îmi place sa tot schimb la 2 ani mobilul.

Lasa-ne un comentariu: