lab501.ro

Review – ASUS ROG Phone 5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 March, 2021.

Ambalaj si accesorii

 
Daca versiunile Ultimate si Pro sunt livrate intr-un pachet iesit din comun, la fel ca si seria ROG Phone 3, in cazul lui ASUS ROG Phone 5 avem de-a face cu o cutie in format traditional, insa unul dintre capacele interioare serveste drept cheie AR pentru introducerea aplicatiei Armory Crate, deci tot avem de-a face cu ceva extra.

In pachet gasim adaptorul la priza, un cablu USB-C->USB-C, manualul utilizatorului, cheita pentru tavita SIM-urilor, o husa, precum si o serie de sticker-e ASUS ROG. Sistemul de racire AeroActive Cooler 5 este livrat doar impreuna cu versiunile Ultimate si Pro, utilizatorii de ASUS ROG Phone 5 avand posibilitatea de a-l achizitiona separat.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Phone 5

  1. Alecs a scris pe:

    Ceau, la partea referitoare la camera sunt de acord. Dacă pana anul trecut Asus păstra specificația camerelor ca mod de diferențiere între vârful de gama gaming și vârful de gama mainstream, acum când au lansat 3 versiuni diferite de RoG-uri ar fi putut pune pe Ultimate camerele de pe ZenPhine. Nu cu mecanism, desigur, dar cu specificatii. Sa fie într-adevăr Ultimate.
    Deși nu sunt gamer, un telefon potent care sa asigure pe undeva garanția unei rezistente în timp a calității utilizării ma atrage. Nu îmi place sa tot schimb la 2 ani mobilul.

Lasa-ne un comentariu: