lab501.ro

Review – ASUS ROG Phone 5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 March, 2021.

Camera – imagini

 
Camera principala, Sony IMX 686, este aceeasi ca si in cazul competitorilor RedMagic si Lenovo, insa restul camerelor sunt diferite, ROG Phone 5 utilizand aceeasi solutie ca si ROG Phone 3. ASUS au o vasta experienta in optimizarea diverselor aplicatii si firmware-uri care ruleaza pe dispozitivele ROG, incercand de fiecare data sa optimizeze la maxim fiecare functie.

Din acest motiv, ASUS ROG Phone 5 obtine rezultate de buna calitate, cu un mare plus pentru calitatea materialelor video. Din pacate, in continuare primim o camera macro, in loc de o camera tele, care ar creste versatilitatea ansamblului de camere, asa cum vedem in cazul celor de la Samsung sau Huawei. Pentru ca da, ASUS ROG Phone 5 produce imagini de buna calitate, insa solutiile oferite de Samsung sau Huawei se indeparteaza destul de mult din acest punct de vedere.

 

 

Camera – video

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Phone 5

  1. Alecs a scris pe:

    Ceau, la partea referitoare la camera sunt de acord. Dacă pana anul trecut Asus păstra specificația camerelor ca mod de diferențiere între vârful de gama gaming și vârful de gama mainstream, acum când au lansat 3 versiuni diferite de RoG-uri ar fi putut pune pe Ultimate camerele de pe ZenPhine. Nu cu mecanism, desigur, dar cu specificatii. Sa fie într-adevăr Ultimate.
    Deși nu sunt gamer, un telefon potent care sa asigure pe undeva garanția unei rezistente în timp a calității utilizării ma atrage. Nu îmi place sa tot schimb la 2 ani mobilul.

Lasa-ne un comentariu: