lab501.ro

Review – ASUS ROG Phone 5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 March, 2021.

Software

 
ASUS ROG Phone 5 ruleaza Android 11, impreuna cu interfata ROG UI, utilizatorul putand opta intre aceasta si interfata clasica, ZEN UI. De asemenea, sistemul de operare are mai multe moduri de functionare. Modul default, respectiv X Mode, in care telefonul trece automat in mod high-performance, culoarea dominanta a temei schimbandu-se din albastru in rosu. Putem intra in X-Mode atat cu ajutorul meniului setari, din meniul drop-down, sau si pur si simplu prin strangerea lateralelor telefonului in partea de jos. Nu in ultimul rand, in momentul in care conectam Aeroactive Cooler 5, telefonul trece automat in modul X-Mode+.

Evident, avem parte de intreaga functionalitate Android 11, navigarea putand fi realizata cu ajutorul butoanelor sau prin gesturi, aplicatiile putand fi organizate pe ecranele principale sau in app drawer, iar parintii grijuli putand seta diverse limite in meniul Parental Control. Putem de asemenea sa alegem rata de refresh a display-ului (60Hz, 120Hz sau 144Hz), putem controla iluminarea telefonului si putem accesa Armory Crate si Game Genie.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Phone 5

  1. Alecs a scris pe:

    Ceau, la partea referitoare la camera sunt de acord. Dacă pana anul trecut Asus păstra specificația camerelor ca mod de diferențiere între vârful de gama gaming și vârful de gama mainstream, acum când au lansat 3 versiuni diferite de RoG-uri ar fi putut pune pe Ultimate camerele de pe ZenPhine. Nu cu mecanism, desigur, dar cu specificatii. Sa fie într-adevăr Ultimate.
    Deși nu sunt gamer, un telefon potent care sa asigure pe undeva garanția unei rezistente în timp a calității utilizării ma atrage. Nu îmi place sa tot schimb la 2 ani mobilul.

Lasa-ne un comentariu: