lab501.ro

Review – ASUS ROG Phone 5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 March, 2021.

Aeroactive Cooler

 
ASUS ROG Phone 5 se bucura de existenta unui ecosistem bogat, producatorul oferind o serie intreaga de accesorii, cum ar fi ROG Kunai 3 Gamepad, Professional Dock sau ROG Gaming Clip, precum si sistemul de racire extern ASUS Aeroactive Cooler 5. Acesta incorporeaza un ventilator care se poate roti cu pana la 5220 rpm, un conector audio jack, un logo iluminat, precum si un spatiu prin care putem trece un cablu USB-C pentru a ne conecta direct la portul pozitionat pe laterala telefonului.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Phone 5

  1. Alecs a scris pe:

    Ceau, la partea referitoare la camera sunt de acord. Dacă pana anul trecut Asus păstra specificația camerelor ca mod de diferențiere între vârful de gama gaming și vârful de gama mainstream, acum când au lansat 3 versiuni diferite de RoG-uri ar fi putut pune pe Ultimate camerele de pe ZenPhine. Nu cu mecanism, desigur, dar cu specificatii. Sa fie într-adevăr Ultimate.
    Deși nu sunt gamer, un telefon potent care sa asigure pe undeva garanția unei rezistente în timp a calității utilizării ma atrage. Nu îmi place sa tot schimb la 2 ani mobilul.

Lasa-ne un comentariu: