lab501.ro

ASUS ROG Phone 5 Ultimate – Design si performanta

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 6 April, 2021.

ASUS ROG Phone 5 Ultimate

 
Asa cum stiti, in ultimii doi ani am acordat o atentie sporita smartphone-urilor de gaming. Produse de nisa, care se adreseaza unei categorii restranse de utilizatori, acestea ne-au fascinat de la bun inceput, pentru ca ofera cea mai ridicata performanta posibila si nu in ultimul rand pentru ca, nu-i asa, noi am inceput in vremuri imemoriale tot cu produse de nisa.

Ei bine, primul smartphone de gaming lansat in 2021 este ASUS ROG Phone 5, despre care v-am povestit in urma cu 3 saptamani. Si asa cum va spuneam si atunci, avem de-a face cu o serie alcatuita din 3 modele, mai precis ASUS ROG Phone 5, ASUS ROG Phone 5 Pro si ASUS ROG Phone 5 Ultimate.

Desigur, toate sunt bazate pe acelasi chipset, acelasi display si aceeasi camera, diferenta intre versiuni fiind data de design, configuratia memoriei si continutul pachetului. Chiar si asa, am fost curiosi cum se comporta implementarea de varf, ASUS ROG Phone 5 Ultimate, asa ca astazi vom vedea cum arata si cum se comporta acesta.

Desigur, nu am mai testat camera, display-ul sau autonomia, acestea fiind comune pentru toate versiunile de ROG Phone 5. Am fost insa curiosi cum arata ASUS ROG Phone 5 Ultimate si nu in ultimul rand am vrut sa vedem daca in testele noastre observam un beneficiu adus de cea mai ridicata cantitate de memorie disponibila in momentul de fata pe un telefon, mai precis 18GB.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: ASUS ROG Phone 5 Ultimate – Design si performanta

Lasa-ne un comentariu: