lab501.ro

ASUS ROG Phone 5 Ultimate – Design si performanta

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 6 April, 2021.

Concluzii

 
ASUS ROG Phone 5 Ultimate este varful de gama ROG Phone 5, iar concluziile referitoare la acesta se aplica din plin si aici. Practic, avem de-a face cu cel mai puternic smartphone produs vreodata, care exceleaza la orice capitol (chipset, RAM, stocare, racire, display, acumulator, sistem audio), mai putin camera. Mai mult decat atat, avem de-a face cu un smartphone puternic de gaming, cu un sistem de racire pe masura, dar care nu afecteaza utilizarea zilnica, fiind pur si simplu un smartphone elegant ceva mai mare.

Diferenta vizuala dintre ASUS ROG Phone 5 Ultimate si ASUS ROG Phone 5 tine pur si simplu de gust, din punctul meu de vedere, adevaratele diferente fiind cantitatea de memorie RAM (18GB) si capacitatea de stocare (512GB), respectiv includerea in pachet a sistemului de racire Aeroactive Cooler 5.

Si asa cum era de asteptat, cantitatea uriasa de RAM nu se simte in marea majoritate a testelor, insa vor exista cu siguranta situatii unde aceasta reprezinta un avantaj, asa cum am putut vedea in AnTuTu, de exemplu, unde scorul creste semnificativ in cazul lui ASUS ROG Phone 5 Ultimate.

Practic, ASUS ROG Phone 5 Ultimate este un varf de gama al unei serii deja incredibil de puternice, care nu face nici un compromis, dotarile fiind superlative la majoritatea capitolelor. Singurul punct unde cred ca versiunea Ultimate ar fi trebuit sa iasa in evidenta este camera. Si cine stie, poate anul viitor vom vedea o solutie noua pe ROG Phone 6. Daca nu pentru toata gama, atunci macar in cazul versiunii Ultimate.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: ASUS ROG Phone 5 Ultimate – Design si performanta

Lasa-ne un comentariu: