lab501.ro

Review – ASUS ROG Phone 5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 March, 2021.

Display

 

 
ASUS ROG Phone 5 este echipat cu un display AMOLED construit special de Samsung pentru acest model, care se poate lauda cu o diagonala de 6.78″, rezolutie 1080 x 2448 pixeli si o rata de refresh de 144Hz. Fiind vorba despre un display AMOLED, avem de-a face cu un contrast perfect, culori vii si un nivel de alb de ~525 cd/m2, cea mai mare valoare inregistrata de un display de tip AMOLED in testele noastre. Mai mult decat atat, nivelul maxim de alb poate trece de 800 cd/m2 in modul auto, in conditii de lumina puternica.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Phone 5

  1. Alecs a scris pe:

    Ceau, la partea referitoare la camera sunt de acord. Dacă pana anul trecut Asus păstra specificația camerelor ca mod de diferențiere între vârful de gama gaming și vârful de gama mainstream, acum când au lansat 3 versiuni diferite de RoG-uri ar fi putut pune pe Ultimate camerele de pe ZenPhine. Nu cu mecanism, desigur, dar cu specificatii. Sa fie într-adevăr Ultimate.
    Deși nu sunt gamer, un telefon potent care sa asigure pe undeva garanția unei rezistente în timp a calității utilizării ma atrage. Nu îmi place sa tot schimb la 2 ani mobilul.

Lasa-ne un comentariu: