lab501.ro

Review – ASUS ROG Phone 5

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 March, 2021.

Camera – Meniu

 
Aplicatia Camera se aseamana cu ceea ce vedeam in cazul modelului ROG Phone 3, meniul camerei fiind stufos si bogat in optiuni, reglaje si moduri de fotografiere, majoritatea setarilor de care avem nevoie fiind la indemana.

Trecerea de la modul Wide la modul Ultra Wide se realizeaza rapid, acelasi lucru fiind valabil si in cazul alegerii rezolutiei sau a calitatii video. Mai mult decat atat, camera este rapida, focalizarea si declansarea realizandu-se intr-o fractiune de secunda.

Avem la dispozitie si functii avansate, cum ar fi controlul separat pentru expunere si focus, precum si posibilitatea de a alege ce microfoane vom utiliza in timpul filmarii, respectiv posibilitatea de a selecta ce moduri de fotografiere sau filmare ne apar in meniul principal, pentru a le putea accesa cu usurinta.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS ROG Phone 5

  1. Alecs a scris pe:

    Ceau, la partea referitoare la camera sunt de acord. Dacă pana anul trecut Asus păstra specificația camerelor ca mod de diferențiere între vârful de gama gaming și vârful de gama mainstream, acum când au lansat 3 versiuni diferite de RoG-uri ar fi putut pune pe Ultimate camerele de pe ZenPhine. Nu cu mecanism, desigur, dar cu specificatii. Sa fie într-adevăr Ultimate.
    Deși nu sunt gamer, un telefon potent care sa asigure pe undeva garanția unei rezistente în timp a calității utilizării ma atrage. Nu îmi place sa tot schimb la 2 ani mobilul.

Lasa-ne un comentariu: