lab501.ro

Review – RedMagic 5S

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 September, 2020.

RedMagic 5S

 
Anul acesta a fost anul smartphone-urilor de gaming. Si nu spun asta pentru ca anul acesta si-ar fi facut aparitia primele modele – asa cum stiti, smartphone-uri de gaming exista pe piata de ceva timp, mai precis din 2017. Nici macar nu spun asta pentru ca am testat deja doua modele dedicate, RedMagic 5G si ASUS ROG Phone 3. Nu… motivele pentru care fac aceasta afirmatie sunt doua la numar si sunt destul de simple.

In primul rand, pentru ca marii producatori (Samsung, Huawei, Xiaomi si OPPO) au lansat varfuri de gama echipate cu display-uri cu o rata de refresh de 120Hz sau 90Hz. Iar in momentul in care display-urile cu rata ridicata de refresh ajung pe varfurile de gama ale celor mai mari producatori, inseamna ca partea de gaming a devenit foarte importanta la nivel global.

Al doilea motiv pentru care fac aceasta afirmatie este faptul ca in 2020 nu am testat doar un telefon proaspat lansat de la RedMagic, mai precis RedMagic 5G, acestia lansand in urma cu cateva zile a doua versiune pe anul acesta, mai precis subiectul articolului de fata, RedMagic 5S.

Acesta este un upgrade fata de modelul lansat in primavara, diferentele fizice intre cele doua modele fiind destul de mici. Practic, RedMagic 5S este cu 2 grame mai greu decat RedMagic 5G, utilizeaza memorie UFS 3.1, fata de memoria UFS 3 implementata pe RedMagic 5G si este lansat impreuna cu un nou accesoriu, sistemul de racire extern denumit Ice Dock.

Iar daca RedMagic 5G era disponibil in 4 variante, mai precis Eclipse Black (8GB + 128GB sau 12GB + 256 GB), Hot Rod Red (8GB + 128GB) si Pulse (12GB + 256GB), RedMagic 5S este disponibil in doua versiuni, mai precis Pulse (12GB + 256GB), respectiv nou lansata versiune Sonic Silver (8GB + 128GB), pe care am primit-o la teste.

Evident, exista imbunatatiri la capitolul interfata, ba chiar si noutati legate de ceea ce gasim in pachet, dar despre acestea vom discuta la momentul potrivit. Pana atunci trebuie sa va spun ca fiind vorba despre un telefon care imparte peste 90% din specificatii si constructie cu modelul lansat anterior, vom folosi parti din textul publicat initial cu ocazia lansarii lui RedMagic 5G. Desigur, toate testele, screenshot-urile, fotografiile si materialele video sunt noi, insa pentru a publica un articol de sine statator, inclusiv pentru cei care nu au citit despre RedMagic 5G, am luat decizia de a folosi pasajele referitoare la aspectele care sunt identice.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – RedMagic 5S

Lasa-ne un comentariu: