lab501.ro

Review – RedMagic 5S

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 September, 2020.

Constructie si dotari

 
RedMagic 5S imbina in mod fericit aspectul modern cu un design clasic, display-ul fiind plat, flancat de margini extrem de subtiri in zona superioara, respectiv zona inferioara (~82.5% screen-to-body ratio). Colturile panoului sunt rotunjite, ceea ce contribuie din plin la aspectul modern, iar latura frontala si spatele sunt acoperite de sticla securizata, insa lateralele nu sunt curbate, asa cum am vazut in cazul multor flagship-uri in zilele noastre, fiind construite din aluminiu.

Ce-i drept, in cazul lui RedMagic 5S acest lucru nici nu ar fi fost posibil, pentru ca, asa cum am vazut in cazul fratelui RedMagic 5G, RedMagic 5S este echipat si cu o solutie de racire activa, denumita ICE 4.0, alcatuita dintr-un heatpipe de dimensiuni generoase, un strat din grafit, un strat de cupru, un ventilator centrifugal, a carui viteza de rotatie poate ajunge la 15000 rpm si un strat din argint, care ajuta solutia de racire externa Ice Dock sa preia caldura degajata de chipset. Aerul este introdus printr-o fanta dedicata, pozitionata pe latura din dreapta, fiind evacuat printr-o alta latura, pozitionata pe laterala stanga.

O alta dotare dedicata gamerilor este prezenta a doua butoane tactile pozitionate pe laterala dreapta. Acestea au un input lag de doar 2ms si un sampling rate de 300Hz, oferind un control net superior display-ului, datorita pozitionarii ergonomice in dreptul degetelor aratatoare, in momentul in care tinem telefonul in mod landscape.

Nu in ultimul rand, pe latura din stanga gasim un buton cu ajutorul caruia putem trece telefonul in mod Game Space, o interfata dedicata sesiunilor de gaming, in care avem acces rapid la cele mai importante setari si in care nu suntem deranjati de telefoane, mesaje sau alte notificari.

Tot pe latura din stanga (latura inferioara in mod landscape) gasim si 5 contacte aurite care ne permit conectarea telefonului la o serie intreaga de accesorii, de la Magic Adapter si pana la controller-e dedicate.

Butoanele volum +/- sunt pe latura dreapta, deasupra butonului power, restul conectorilor fiind dispusi clasic, cu difuzorul secundar, conectorul USB-C, microfonul principal si tavita SIM-urilor pe latura inferioara, in timp ce jack-ul audio si microfonul secundar sunt pozitionate pe latura superioara, deasupra difuzorului principal.

Latura din spate este usor curbata inspre laterale, fiind imbracata in sticla. Pe linia mediana sunt dispuse flash-ul, cele trei camere, precum si logo-ul RedMagic, care este iluminat in momentul in care utilizam telefonul in Game Space. Trebuie sa recunosc ca versiunea Sonic Silver arata superb, RedMagic 5S fiind si un telefon frumos, nu doar un telefon performant.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: