lab501.ro

RedMagic livreaza din Polonia – experienta personala

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 May, 2020.

RedMagic

 
Nu cu mult timp in urma va povesteam despre RedMagic 5G, unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate in 2020. Ei bine, in momentul in care am primit telefonul, l-am primit direct din China, de la producator, acesta urmand traseul clasic curier, vama, destinatar. Din acest motiv, am presupus ca si in cazul celor care achizitioneaza telefonul procesul va fi similar. Un cititor ne-a atras insa atentia ca nu este asta, motiv pentru care am decis ca merita verificata informatia si am comandat o husa pentru telefon de pe site-ul RedMagic.

Producatorul ofera transport gratuit pentru comenzile mai mari de 50 Euro, dar cum husa este comercializata pentru 14.90 Euro, s-au mai adaugat si 11.10 Euro cost de transport, pentru un total de 26 Euro. Comanda a fost plasata pe 15 Mai, cand site-ul celor de la RedMagic ne atentiona ca livrarile vor reveni incepand cu data de 19 Mai, datorita problemelor cauzate de pandemia SARS COV2.

Ei bine, pe 18 Mai am primit confirmarea expeditiei, producatorul utilizand serviciul UPS Standard, iar pachetul ajungea in posesia mea 4 zile mai tarziu, pe 22 Mai. Pentru cumparatorii din Romania, RedMagic livreaza cu UPS din Polonia, deci nu aveti de achitat taxe vamale sau TVA. De fapt, atata timp cat comanda are o valoare mai mare de 50 Euro, nu aveti de achitat decat costul comenzii, transportul fiind gratuit. In caz contrar, platiti ~ 11 Euro pentru transport.

Cat despre husa, aceasta este un accesoriu obligatoriu din punctul meu de vedere pentru un smartphone high-end construit din sticla, completand in mod fericit telefonul, atat la capitolul aspect, cat mai ales la capitolul ergonomie.

Personal, apreciez producatorii care isi respecta clientii. Si poate nu toti isi permit sa deschida reprezentate locale, asa cum au facut-o OPPO sau Xiaomi. Dar un birou european conteaza mult pentru clienti si iata ca dupa ce One Plus spargeau gheata in urma cu cativa ani, RedMagic le calca pe urme si ofera posibilitatea cumparatorilor din Romania sa achizitioneze produsele din UE, rapid si in siguranta.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: RedMagic livreaza din Polonia – experienta personala

Lasa-ne un comentariu: