lab501.ro

Review – RedMagic 6 Pro – Part II – Camera, performanta, autonomie

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 14 April, 2021.

RedMagic 6 Pro

 
Saptamana trecuta am vazut cum arata RedMagic 6 Pro si ce noutati aduce in segmentul smartphone-urilor de gaming. Dupa cum va spuneam si atunci, RedMagic 6 Pro integreaza cel mai puternic chipset disponibil in momentul de fata, Qualcomm Snapdragon 888, o solutie de racire activa (ICE 6.0), primul display de 165Hz utilizat pe un smartphone, incarcare rapida air-cooled Fast Charge, conectivitate de ultima generatie (5G, WiFi 6E, Bluetooth 5.1) si shoulder triggers de 400Hz, fiind unul dintre cele mai dotate smartphone-uri in momentul de fata.

Mai mult decat atat, modificarile tin mai mult de hardware si mai putin de design, acesta fiind similar cu cel al modelului RedMagic 5S, lansat anul trecut. De altfel, nu pot sa nu ma intreb de ce RedMagic nu au optat pentru o carcasa din aluminiu, preferand sa doteze modelul RedMagic 6 Pro cu o combinatie intre sticla si aluminiu. In fond, singurul motiv pentru care telefoanele utilizeaza sticla sau plasticul in constructia laturii din spate este compatibilitatea cu tehnologia wireless charging si nici unul dintre smartphone-urile de gaming testate in ultimii doi ani nu dispune de asa ceva.

Lasand la o parte acest mic paradox, astazi ne ramane sa vedem cum se prezinta camera, RedMagic utilizand un senzor cu specificatii similare cu ceea ce vedeam in trecut, dar de la un alt producator (Samsung), performanta, performanta in gaming si autonomia. In fond, avem de-a face cu un chipset nou, cel mai rapid display de pe piata si un acumulator cu o capacitate ceva mai ridicata decat in cazul inaintasilor testati anul trecut. Sa incepem cu departamentul camera…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: