lab501.ro

Review – RedMagic 6 Pro – Part II – Camera, performanta, autonomie

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 14 April, 2021.

Software

 
RedMagic 6 Pro ruleaza Android 11, impreuna cu interfata RedMagic 4.0, aceasta fiind o evolutie fireasca a interfetei RedMagic 3.0, pe care am putut-o admira in cazul modelelor 5G/5S.

Evident, avem parte de intreaga functionalitate Android 11, navigarea putand fi realizata cu ajutorul butoanelor sau prin gesturi, aplicatiile putand fi organizate pe ecranele principale sau in app drawer, iar parintii grijulii putand seta diverse limite in meniul Parental Control.

De asemenea, putem alege rata de refresh a display-ului, putem lasa functia adaptive refresh rate sa aleaga rata de refresh (30, 60, 90, 120 sau 165Hz) , putem opta pentru functionare fanless, sau pentru racire activa si putem controla modul in care functioneaza ventilatorul.

Nu in ultimul rand, avem un intreg sub-meniu dedicat iluminarii, precum si functii de inteligenta artificiala, cum ar fi inregistrarea automata a celor mai spectaculoase momente din timpul jocului. Putem opta, de asemenea, pentru mai multe configuratii pentru always-on display.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: