lab501.ro

Review – RedMagic 6 Pro – Part I – Specificatii, prezentare, display

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 April, 2021.

RedMagic 6 Pro

 
Au trecut 4 ani de cand Nubia lansau brand-ul RedMagic, 4 ani in care smartphone-urile de gaming au evoluat incet, dar sigur, impingand din ce in ce mai departe limitele tehnologiei mobile. Dupa Razer Phone, lansat in 2017, au intrat pe aceasta piata RedMagic, Xiaomi Black Shark si ASUS ROG Phone, in 2018. Si daca Razer s-au retras intre timp de pe aceasta piata, RedMagic, Xiaomi si ASUS au lansat in fiecare an smartphone-uri de gaming noi, iar anul trecut un nou jucator s-a alaturat acestei nise, mai precis Lenovo, cu excelentul Legion Phone Duel.

Noi am inceput sa testam smartphone-uri de gaming in 2020, in momentul in care display-urile cu rata ridicata de refresh si-au facut aparitia si in portofoliul gigantilor mainstream ca Samsung, Huawei sau OPPO, iar aceastea categorie de nisa ne-a atras de la bun inceput, datorita performantelor oferite, respectiv inovatiilor aduse la capitolul mobile gaming. Discutam despre smartphone-uri echipate cu cele mai puternice chipset-uri de pe piata, cele mai performante sisteme de racire si cele mai performante display-uri de pe piata, adica hardware impins la extrem, pe gustul nostru.

Pentru cei care nu au urmarit de la bun inceput seria articolelor dedicate smartphone-urilor de gaming, trebuie sa mentionam ca primul telefon RedMagic, sau ZTE Nubia RedMagic, a fost lansat in Aprilie 2018. Acesta a fost urmat de RedMagic Mars, lansat in Noiembrie 2018, RedMagic 3, lansat in May 2019, respectiv RedMagic 3S, lansat in Septembrie 2019. In 2020 vedeau lumina zilei RedMagic 5G si RedMagic 5S, telefoane care ne-au impresionat prin performanta si prin posibilitatile oferite gamerilor.

DIn aceeasi categorie de produse, am mai testat anul trecut ASUS ROG Phone 3 si Lenovo Legion Phone Duel, iar anul acesta am continuat cu doua modele bazate pe chipset-ul Snapdragon 888, mai precis ASUS ROG Phone 5, respectiv ASUS ROG Phone 5 Ultimate.

Ei bine, astazi a venit momentul sa facem, cunostinta cu seria RedMagic 6, alcatuita din doua modele, mai precis RedMagic 6 si RedMagic 6 Pro, care sunt disponibile pentru precomanda incepand cu 9 Aprilie si vor fi comercializate in magazine incepand cu data de 15 Aprilie, pentru 599, respectiv 699 Euro. Noi am primit la teste modelul RedMagic 6 Pro, acesta fiind de altfel subiectul articolului de fata.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – RedMagic 6 Pro – Part I – Specificatii, prezentare, display

Lasa-ne un comentariu: