lab501.ro

Review – RedMagic 6 Pro – Part I – Specificatii, prezentare, display

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 April, 2021.

Constructie si dotari

 
Privit din fata, RedMagic 6 Pro seamana destul de mult cu modelele din generatia a 5-a, avand un design clasic, cu un display plat, flancat de margini extrem de subtiri in zona superioara, respectiv zona inferioara. Colturile panoului sunt rotunjite, ceea ce contribuie din plin la aspectul modern, iar latura frontala si spatele sunt acoperite de sticla securizata, in timp ce lateralele sunt construite din aluminiu, acesta fiind utilizat si pentru o insertie pozitionata in zona mediana a partii din spate.

Desi este dotat cu un display cu o diagonala de 6.8″, fata de 6.65″ in cazul inaintasilor sai, RedMagic 6 Pro are dimensiuni similare cu aceastia, fiind mai lung cu 1.26mm, dar mai ingust cu 0.81mm si mai subtire cu 0.01mm decat RedMagic 5G / 5S. Desigur, avem de-a face cu un telefon mare, pentru cei care sunt obisnuiti cu asa ceva, insa senzatia pe care o ai in momentul in care utilizezi RedMagic 6 Pro este aceea de smartphone high-end, nu de produs de nisa.

Si totusi, sub capota se ascunde cel mai puternic chipset de pe planeta, racit cu ajutorul solutiei ICE 4.0. Practic, telefonul este construit din straturi, racirea ocupand un loc extrem de important. Astfel, primul strat este alcatuit din sticla Corning Gorilla Glass 2.5D, sub care se ascund display-ul si digitizorul. Urmeaza un strat de grafit, un vapor chamber de 0.33mm grosime si sasiul din aluminiu.

Pe spatele acestuia gasim un radiator din cupru si un strat termoconductor, apoi placa de baza si chipset-ul, inca un radiator din cupru si un strat de material termoconductor, apoi ventilatorul centrifugal alcatuit din 59 de pale de 0.1mm grosime, capabil de o viteza de rotatie de 20000 rpm. Urmeaza o folie de cupru si latura din spate, construita din aluminiu si sticla.

La fel ca si in cazul generatiilor anterioare, RedMagic 6 Pro este echipat cu shoulder triggers (Pro Shoulder Triggers 3.0), in esenta 4 butoane tactile pozitionate pe laterala dreapta. Acestea au un timp de raspuns de doar 8.3ms si un sampling rate de 400Hz, oferind un control net superior display-ului, datorita pozitionarii ergonomice in dreptul degetelor aratatoare, in momentul in care tinem telefonul in mod landscape.

Pe latura din stanga gasim un buton cu ajutorul caruia putem trece telefonul in mod Game Space, o interfata dedicata sesiunilor de gaming, in care avem acces rapid la cele mai importante setari si in care nu suntem deranjati de telefoane, mesaje sau alte notificari.

Tot pe latura din stanga (latura inferioara in mod landscape) gasim si fanta de admisie a aerului rece in carcasa, precum si butoanele volum +/-, pozitionate clasic de aceasta data. Pe latura din dreapta gasim cele doua shoulder triggers, fanta de evacuare a aerului cald din carcasa, butonul Power si cel de-al treilea microfon.

Latura inferioara adaposteste difuzorul secundar, conectorul USB-C, microfonul principal si tavita SIM-urilor, in timp ce jack-ul audio si microfonul secundar sunt pozitionate pe latura superioara, deasupra difuzorului principal.

Latura din spate este usor curbata inspre laterale, fiind imbracata in sticla. Pe linia mediana sunt dispuse flash-ul, cele trei camere, precum si logo-ul RedMagic, care este iluminat in momentul in care utilizam telefonul in Game Space.

 

burst

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – RedMagic 6 Pro – Part I – Specificatii, prezentare, display

Lasa-ne un comentariu: