lab501.ro

Review – ASUS ROG Phone 3

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 August, 2020.

ASUS ROG Phone 3

 
Anul acesta a fost un an plin pentru NEXT si nici nu stiu ce am testat mai mult… notebook-uri, sau smartphone-uri? Pentru ca in ambele domenii am avut parte de noutati interesante, asa ca am testat produs dupa produs, fiind incantati in marea majoritate a cazurilor de ceea ce descopeream in timpul testelor.

Am ajuns sa vedem notebook-uri ultra-portabile, echipate cu procesoare AMD Renoir, cum spulbera pur si simplu notebook-uri de gaming din generatia trecuta. Am ajuns sa vedem cum cei mai mari producatori de telefoane mobile au inceput sa acorde o atentie sporita fenomenului denumit gaming.

Si am testat chiar si smartphone-uri dedicate in principal acestui fenomen, cum ar fi RedMagic 5G, un telefon monstruos, echipat cu racire activa si un display de 144Hz. Iar pana in momentul de fata, RedMagic 5G a fost cel mai puternic smartphone pe care l-am testat vreodata si cu siguranta cel mai potrivit pentru gaming, datorita chipset-ului, sistemului de racire si display-ului de 144Hz.

Totusi, cum orice lucru are un inceput si un sfarsit, la fel si dominatia micutului brand din portofoliul Nubia / ZTE se apropie de sfarsit, un alt jucator important din acest domeniu lansand recent o adevarata arma de distrugere in masa, cel putin din punct de vedere al framerate-ului.

Este vorba despre unul dintre cele 4 brand-uri care au fost dedicate de la bun inceput fenomenului – ASUS ROG, Razer, Xiaomi BlackShark, respectiv RedMagic. Daca Razer si BlackShark nu au venit pana acum la teste, iar RedMagic 5G ne-a aratat la inceputul anului de ce este capabil, astazi este randul titanului ASUS Rog Phone 3 sa intre in arena si sa incerce sa ne impresioneze cu dotarile sale.

Iar lupta se anunta una interesanta, pentru ca ASUS nu este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, dar este cu siguranta unul dintre brand-urile care respira gaming prin toti porii, iar divizia ROG este cel mai bun exemplu in acest sens. Drept urmare, ce-a de-a treia iteratie a conceptului ROG Phone reprezinta un pas important pentru industria smartphone-urilor de gaming, asa cum vom vedea si in articolul de astazi.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – ASUS ROG Phone 3

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare,
  Maine se lifteaza Non-Disclosure Agreement pt Note 20 series .
  Ne pregatim cu o berica rece si chips-uri pt review captivant pe next.501 in zilele urmatoare ?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Salut,

  nu l-am primit inca

Lasa-ne un comentariu: