lab501.ro

Review – ASUS Zenbook Pro 16X OLED (UX7602Z)

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 29 September, 2022.

ASUS Zenbook Pro 16X OLED

 
Procesoare, placi de baza, memorii, telefoane, sisteme de racire… pare ca toate fabricile si-au deschis simultan portile si producatorii au decis sa trimita catre noi produs dupa produs, de parca toamna ar fi anotimpul in care riscam sa ne plictisim din cale afara. Desigur, este mai logic sa ai lansari toamna, inainte sa inceapa scoala, dupa ce oamenii s-au intors din concediu, decat in mijlocul verii, dar chiar si asa, trebuie sa recunosc ca de mult nu am mai vazut o asemenea nebunie in domeniul nostru.

Nebunie care continua astazi cu un notebook, ba chiar unul destul de special as spune eu. Pentru ca ASUS Zenbook Pro 16X OLED este un notebook de 16″, dar face parte din gama Zenbook, dedicata in general ultraportabilelor. Pentru ca avem de-a face cu o placa grafica Nvidia GeForce RTX 3060, dar nu discutam despre un notebook de gaming. Pentru ca implementeaza ASUS Active Aerodynamic System Ultra, dar nu sub un display secundar, ci sub tastatura.

Si as putea continua, ce-i drept, pentru ca majoritatea trasaturilor definitorii pentru ASUS Zenbook Pro 16X OLED sunt iesite din comun, dar parca mai bine le descoperim pe parcursul articolului, nu-i asa? Ce-i drept, avem de-a face cu un notebook dedicat profesionistilor, in special celor care utilizeaza intensiv aplicatiile din suita Adobe, pentru editare foto sau video, iar asta spune destul de multe despre ce asteptari ar trebui sa avem.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS Zenbook Pro 16X OLED (UX7602Z)

  1. Adriana Giura a scris pe:

    Un laptop deosebit, dar, dedicat unui anumit segment de profesionisti si anume creatorii de continut. Oricum un laptop special..

Lasa-ne un comentariu: