lab501.ro

Review – RedMagic 6 Pro – Part II – Camera, performanta, autonomie

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 14 April, 2021.

Gaming

 
Asa cum ne-a obisnuit deja producatorul, RedMagic 6 Pro dispune de o interfata dedicata rularii jocurilor – este suficient sa glisam butonul rosu de pe latura stanga in sus si vom intra automat in Game Space 3.01. Acesta este o interfata care ruleaza in mod landscape, transformand telefonul intr-o consola portabila.

Aici avem acces la jocuri, dar si la cele mai importante setari, cum ar fi rata de refresh a ecranului, modul de functionare al ventilatorului sau blocarea notificarilor (mesaje, convorbiri telefonice), inclusiv integrarea cu Dual Core Ice Dock, care poate fi achizitionat separat. Accentul este pus pe oferirea unei experiente optime in jocuri, drept urmare putem defini Macro-uri, putem realiza screenshot-uri rapide in timp ce ne jucam, putem activa feedback-ul tactil, sau putem utiliza WhatsApp, Discord, Facebook sau Chrome, datorita functiei app overlay.

Nu in ultimul rand, avem acces la personal center, unde putem vedea cat timp am petrecut in Game Space, ba chiar ni se recomanda sa ne jucam cu moderatie, putem personaliza aspectul telefonului (iluminarea), sau putem bloca traficul de retea pentru aplicatii care nu au legatura cu jocurile pe care le rulam.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: