lab501.ro

Review – RedMagic 6 Pro – Part II – Camera, performanta, autonomie

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 14 April, 2021.

Camera – imagini

 
Asa cum am mai spus-o si in cazul altor smartphone-uri de gaming, camera nu reprezinta neaparat o prioritate in acest segment de piata, drept urmare nu avem aceleasi asteptari ca in cazul varfurilor de gama lansate de mai marii Samsung sau Huawei. Pe de alta parte, camera de pe smartphone, fie el si de gaming, a devenit un element strans legat de viata noastra de zi cu zi, indiferent daca imortalizam un peisaj, meniul preferat sau scanam un document.

De aceea, am apreciat faptul ca RedMagic au evoluat fata de ultimele doua modele, schimband atat senzorul principal, cat si configuratia camerelor, rezultatul fiind o usoara imbunatatire a calitatii imaginilor fata de seria 5G/5S. Culorile sunt reproduse corect, detaliile nu lipsesc, insa zonele monotone au in continuare un usor zgomot, iar latitudinea de expunere este destul de scazuta, algoritmul de procesare prioritizand expunerea pe zonele iluminate puternic, rezultatul fiind o usoara sub-expunere a zonelor intunecate.

Materialul filmat are o calitate destul de buna, bitrate-ul este destul de ridicat (133MB/s pentru 8K, 40MB/s pentru 4K, respectiv ~20MB/s pentru FullHD), insa autoexpunerea este realizata in trepte, putin prea rapid pentru gustul meu. Per total, o imbunatatire fata de seria 5, dar nu suficienta, din punctul meu de vedere.

 

 

Camera – video

 

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: