lab501.ro

Review – RedMagic 5S

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 September, 2020.

Software

 
RedMagic 5S ruleaza Android 10, impreuna cu interfata RedMagic 3.0. Aceasta este aceeasi pe care am putut-o admira si in cazul lui RedMagic 5G, insa de aceasta data avem de-a face cu un background diferit, precum si cu o serie de functii care vizeaza integrarea cu Ice Dock.

In rest, avem parte de intreaga functionalitate Android 10, navigarea putand fi realizata cu ajutorul butoanelor sau prin gesturi, aplicatiile putand fi organizate pe ecranele principale sau in app drawer, iar parintii grijulii putand seta diverse limite in meniul Parental Control.

Si pe langa toate functiile pe care ne-am obisnuit deja sa le vedem pe majoritatea varfurilor de gama, in cazul lui RedMagic 5G avem parte si de o serie de setari dedicate. Astfel, putem alege rata de refresh a display-ului (60Hz, 120Hz sau 144Hz), putem opta pentru functionare fanless, sau pentru racire activa si putem evident controla modul in care functioneaza ventilatorul.

De asemenea, avem un intreg sub-meniu dedicat iluminarii, precum si functii de inteligenta artificiala, cum ar fi comutare automata a ratei de refresh in functie de aplicatia rulata sau inregistrarea celor mai spectaculoase momente din timpul jocului.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: